Гороскоп на 21 лютого для всіх: загроза "капкана", виграш та посилення аури

Ракам та Тельцям світить виграш / Reuters

Представнику стихії вогонь хтось намагається зіпсувати життя, зазначається у гороскопі.

Гороскоп на 21 лютого 2021 року та 11-й місячний день – це неділя – пообіцяв знаку Зодіаку Діва посилення аури.

Тельцям та Ракам спрогнозовано можливість щось виграти, йдеться на supercook.ru.

Астропрогноз попередив, що хтось працює над пасткою, призначеною для Овнів.

Яким може бути 11-й місячний день у житті представників водної стихії

Є висока ймовірність того, що вам вдасться щось виграти. Час розставити крапки у старих справи, ви можете досягти успіху. Можуть стати у пригоді старі записи.

Особисті стосунки можуть стати прохолоднішими через зради, ревнощі, сварки й звичайну втому. Можливо, до обіду доведеться зробити багато справ. Добре, що ви можете зрозуміти, що вдасться, і швидко ловите робочу хвилю.

Для розв'язання робочих проблем потрібно буде витратити максимальну кількість сил. Швидше за все, час підлікуватися. Відправте життєві проблеми якомога далі від серця.Читайте такожГороскоп на 27 лютого для всіх: день кохання, таємний сон та любовна локшина

Яким може бути 11-й місячний день у житті представників повітряної стихії

У вас буде ставати більше життєвих сил, завдяки цьому підвищиться чарівність та збільшиться кількість сексуальної енергії. Позитив, який накльовувався напередодні, може втілитися у життя. Будьте завбачливі та не бійтеся сміливих рішень.

Якщо у вас є пропозиції щодо роботи – можете донести їх до керівництва. Ви можете отримати нову роботу чи партнерів. Через високу ділової активності у когось на вас може з'явитися зуб.

Якщо у вас з'явилися симптоми якоїсь хвороби – "вимикайте" легковажність. Під час спілкування з керівництвом не забувайте про тактовність. Через високу активність у діловій сфері з кимось можуть зіпсуватися відносини.

Яким може бути 11-й місячний день у житті представників земної стихії

Постарайтеся запам'ятати сни – вони здатні розповісти про майбутнє. Через спілкування й зустрічі можливий грошовий та кар'єрний мінус.

Ваш гаманець може випадково поповнитися – можливий подарунок чи виграш. Розберіться зі старими справами. У них можна домогтися успіху.

Деякі люди з вашого оточення можуть до вас упереджено ставитися. Відмовтеся від будь-яких словесних перепалок. Після обіду негативу стане менше. Ваша аура може стати сильнішою.

Яким може бути 11-й місячний день у житті представників вогняної стихії

Якщо маєте пропозиції щодо роботи – можете поділитися ними з керівництвом. Можливо, у вас з'являться нові партнери чи ви зміните місце роботи. Через те, що ви тримаєте дистанцію, можуть погіршитися відносини з колегами.

У цей день внутрішній голос – не найкращий порадник, краще послухати, що говорять близькі. Не варто шукати любовні пригоди й намагатися рвонути вгору кар'єрними сходами. Будьте максимально уважні на всіх фронтах.

Якщо ви запланували якусь справу – почекайте, для вас намагаються зробити пастку. Можливі ускладнення на особистому та робочому фронтах, причина – випадкова обіцянка, неправильне враження від ситуації чи неправдива новина.

Астропрогноз на неділю від експерта для всіх знаків Зодіаку

У неділю легше буде втілити цілі у життя, ніж у якийсь інший день тижня, спрогнозувала Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко поділилася з Главредом, що цей день буде мати сильну енергетику.

"...втілення будь-яких планів і цілей пройде легше, ніж в інший день", – додала експерт.Читайте такожКоли повний Місяць у лютому 2021, чого побоюватися та чим зайнятися: прогнози астрологів

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти