Гороскоп на 2 березня для всіх: обмани ворога та баталії з керівництвом

Леви можуть нарватися на сварки з начальством / Reuters

Астропрогноз застеріг вогняний знак Зодіаку про можливі витівки недоброзичливців.

У другий день весни й у 18-й місячний – це вівторок, 2 березня, знакам Зодіаку Діва та Козеріг варто побоюватися несподіваного удару в особистому житті.

Левів гороскоп на 2 березня 2021 року попередив про неабияку сварку з керівництвом, яка може розгорітися з кількох причин, повідомляє supercook.ru.

Овнів астропрогноз застеріг про можливі витівки ворогів – недоброзичливці можуть піти на обмани.

Що представникам стихії земля світить у другий день березня

Є загроза несподіваного удару в особистому житті. Доведеться докласти багато зусиль, щоб зберегти обличчя. Вас можуть обдурити чи розчарувати. Можливі засмучення.

Можливий несподіваний удар на особистому фронті. Постарайтеся ввечері приділити максимум уваги дітям. Не вимагайте від партнера забагато.

Постарайтеся не вкладати у щось великі гроші. Не варто багато витрачати. Можна активно відпочити чи потренуватися. Слідкуйте за тим, що їсте.Читайте такожГороскоп на 17 березня для всіх: заборона на компроміси і великі неприємності

Що представникам стихії вода світить у другий день березня

Можна оживити стосунки, перервані через сварку. Можна познайомитися з великою кількістю цікавих людей. Проявіть креативність у справах.

Постарайтеся якомога більше часу провести на свіжому повітрі. Можливо, коло вашого спілкування поповнять цікаві люди. Є шанс знайти нових друзів.

Природа має бути якомога ближче. Якщо є можливість, варто присвятити час роботам, пов'язаним з покращенням земельної ділянки. Коло знайомих може поповнитися цікавими людьми.

Що представникам стихії вогонь світить у другий день березня

Вам міг приснитися пророчий сон. Потрібно "вимкнути" агресію й відмовитися від пригод. Найкраще провести час з близькими та показати свої найкращі якості, наприклад, щедрість душі й благородність.

День несприятливий для навчання, а також особистих і ділових відносин. Через легковажності, різкі слова та емоційні стрибки є загроза неабиякої сварки з начальством.

Поганий день для навчання, а також особистого й ділового спілкування. Через витівки недоброзичливців чи прикрощі на любовному фронті може зіпсуватися настрій або самопочуття.

Що представникам стихії повітря світить у другий день березня

Не найкращий день для заходів, у яких бере участь багато людей. Під час роботи можуть "намалюватися" несподівані перешкоди. Потрудіться на совість. Краще перебувати у тиші та пробачити образи.

Можливо, ви захочете поповнити коло знайомих незвичайними людьми чи спробувати щось новеньке. Люди, які випадково з'являться у вашому житті, можуть негативно вплинути на любовну сферу.

Не дозвольте необдуманим словам вилітати з вуст. Через необдумані слова можна нажити чимало неприємностей. Душевну рівновагу може зруйнувати безліч справ, до яких доведеться докласти руку.

Астропрогноз на вівторок від експерта для всіх знаків Зодіаку

У вівторок варто позбутися брехні, порадила Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко повідомила Главреду, що ідеальний варіант – побути наодинці з собою.

За словами експерта, ймовірні коливання, тому нелегко буде прийняти важливі рішення.

"...не відвідуйте людні місця, ідеально бути наодинці. День покаяння та аскези", – додала співрозмовниця.

Погорельченко порадила позбавлятися ілюзій та брехні.Читайте такожНазвано головного "страждальця" березня за знаком Зодіаку

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти