Гороскоп для всіх на 17 вересня: чий гаманець "завантажиться"

Для Овнів ризик може виявитися успішним / Reuters

Рибам під час молодика загрожує розплата за кармічні борги.

В Україні у четвер, 17 вересня, близько 14:00 настане молодик 2020. На сьогодні знакам Зодіаку Рак та Телець спрогнозовано поповнення гаманця.

Ще одному знаку – Овен – пообіцяли успішний ризик, повідомляє supercook.ru.

Непростим четвер може виявитися для Риб – їх може "наздогнати" розплата за кармічні борги.

Чого у четвер очікувати водним знакам Зодіаку

Можливо, доведеться відпрацьовувати кармічні борги. У сім'ях стосунки можуть змінитися чи розірватися.

Справ може стати набагато більше. Ви можете домогтися успіху на багатьох фронтах – можна підписувати важливі документи, вирушати на переговори.

Ваш гаманець може поповнити гонорар чи інший прибуток. Шлях до успіху може бути непростим, постарайтеся бути спокійними.Читайте такожГороскоп для всіх на 29 вересня: нове місце, грошовий успіх та пошана

Чого у четвер очікувати земним знакам Зодіаку

Можна щось вигідно купити, отримати назад гроші, які ви позичили, чи щось виграти. Жінкам світять амурні успіхи.

Тримайте ініціативу у своїх руках та зможете домогтися того, чого навіть не уявляли. Близькі можуть допомогти просунутися вперед у матеріальній сфері.

Знайдіть час для духовного зростання, амурної сфери та поліпшення стану здоров'я. Завдяки близьким людям можна створити фундамент для майбутніх матеріальних успіхів.

Чого у четвер очікувати повітряним знакам Зодіаку

Не варто купувати тварин і те, що зроблено з металу. Знайдіть час для наведення ладу вдома чи у справах. Можна починати ремонт.

Краще уникати спілкування зі сторонніми людьми, на вас можуть негативно вплинути. Будьте скромні та не порушуйте моральні норми.

Можливі ДТП та катастрофи, щось може зруйнуватися. Будьте уважні, не спускайте очей з дітей та оберігайте старших родичів.

Чого у четвер очікувати вогняним знакам Зодіаку

Можна братися навіть за ризиковані угоди, пов'язані з торгівлею. Завдяки знайомим можна облаштувати стартовий майданчик для фінансових успіхів.

Можна долати сумніви. Щоб поліпшити фінансове становище чи зміцнити авторитет, зокрема, потрібно працювати у колективі, чудово організовувати справи та "включати" мозок.

Вам спрогнозовано шанс – можна виправити "прокол" в особистому житті. Вам під силу створити стартовий майданчик для майбутніх матеріальних успіхів.

Молодик

Молодиком називають фазу місяця, під час якої супутник Землі знаходиться між нашою планетою й Сонцем приблизно на одній прямій, пише Wikipedia. В енциклопедії наголошується, що коли Місяць та Земля знаходяться на одній прямій з Сонцем, відбувається сонячне затемнення.

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти