Гороскоп для всіх на 5 жовтня: старт роману та загострення дару

Левам світить новий роман / Анастасія Олейнікова для Главреда

У повітряного знака Зодіаку друзі можуть стати джерелом удачі.

У понеділок, 5 жовтня, Місяць продовжить ставати все менш круглим. Низці знаків Зодіаку гороскоп на 5 жовтня 2020 року обіцяє позитивні події.

У Скорпіонів може загостритися дар передбачення, йдеться в астропрогнозі, який опублікував supercook.ru.

Левам спрогнозовано старт роману, а у житті Близнюків друзі можуть стати джерелом удачі.

Що астропрогноз обіцяє на понеділок водним знакам Зодіаку

У вас може загостритися дар віщувати майбутнє, гострішими можуть стати інтуїція та почуття. Варто приділити час тому, що ви любите. Можна почитати хороші книги чи послухати класику.

Організм може стати слабкішим, тому не варто жорстко обмежувати себе у їжі. Можливо, доведеться допомогти близьким чи рідним. Не звалюйте на свої плечі заважкий тягар. Протипоказані образи, сльози, не можна сердитися.

Настав час розрахуватися з тими, хто вам просто так допоміг у минулому. Якщо ділові пропозиції вас влаштували, – говоріть "так".Читайте такожГороскоп на 15 жовтня для всіх: викид сексуальної енергії та мережі шарлатанів

Що астропрогноз обіцяє на понеділок вогняним знакам Зодіаку

Можливе побачення з Овном чи Левом. Не бійтеся проявляти ініціативу. Хочете домогтися успіху – зробіть так, щоб ваш співрозмовник став відвертим.

Для розв'язання особистих проблем знадобиться розважливість. Було б непогано побути наодинці з собою.

Після знайомства може бути дано старт новому роману. Ви отримаєте нові сили, і все буде вдаватися.

Що астропрогноз обіцяє на понеділок земним знакам Зодіаку

Постарайтеся сказати "ні" спокусам. Усамітніться та наведіть лад у своїх почуттях та думках.

Якщо ви отримаєте пропозиції щодо роботи, які вам підходять, не тягніть з позитивною відповіддю. Хороший день для укладення угод.

Якщо хочете себе краще почувати та поліпшити зовнішній вигляд – займіться спортом. Ви можете витратити більше, аніж заробите.

Що астропрогноз обіцяє на понеділок повітряним знакам Зодіаку

Утримайтеся від спонтанності у спілкуванні. Ви можете опинитися під контролем емоцій чи під стороннім впливом. Можливі проблеми через невиконані зобов'язання.

Не втрачайте зв'язок з друзями, вони можуть принести вам удачу. Є шанс втілити у життя те, що ви запланували. Не розкривайте мрії.

Відмовтеся від спонтанності у спілкуванні. Плани можуть перемішатися через несподівану новину чи сварки з кимось із близьких.Читайте такожМісячний календар на жовтень 2020: названо "чорні дні"

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти