Гороскоп для всіх на 30 вересня: оновлення почуттів та катастрофи у дорозі

Близнюкам загрожують катастрофи у дорозі / Reuters

Двом знакам Зодіаку завтра загрожує "чорний день".

В останній день вересня та 13 місячний день – у середу, 30 числа, – знаку Зодіаку Скорпіон загрожують удари долі.

Близнюків гороскоп на 30 вересня 2020 року попередив про можливі катастрофи у дорозі, повідомляє supercook.ru.

Ще одному знаку – Діва – астропрогноз пообіцяв оновлення почуттів.

Що на останній день вересня спрогнозовано вогняним знакам Зодіаку

Жінкам порадили не будувати повітряні замки щодо нового знайомого. Чоловікам загрожують хвороби та стреси – не можна перенапружуватися як фізично, так і морально.

Не перенапружуйтеся фізично і морально, інакше – можна "догратися" до стресу та хвороб. Якщо хочете повернути ситуацію у свій бік, варто відсторонитися від усього другорядного та проаналізуйте положення.

Збудовані плани можуть "розбити" розбрат чи несподівана новина. Щоб виправити проколи та дістатися до мети, потрібно забути про компроміси й неспокій.Читайте такожГороскоп для всіх на 8 жовтня 2020 року: несподівана приємність та брехливі обіцянки

Що на останній день вересня спрогнозовано водним знакам Зодіаку

Постарайтеся захистити себе від емоційних стрибків. Створіть внутрішній бар'єр – не дозвольте спокусам та несподіванкам порушити ваш спокій.

В інтимній сфері можна зіткнутися з проблемами, варто легко через це переступити. Сімейні стосунки можуть "переродитися". Присвятіть день подорожам та прогулянкам за містом. Сприятливий контакт з водою.

Готуйтеся до того, що щось буде пригнічувати, прислухайтеся до інтуїції та будьте готові до ударів долі.

Що на останній день вересня спрогнозовано повітряним знакам Зодіаку

Протипоказані подорожі на всіх видах транспорту, особливо на літаках та машинах, – ви та ваші супутники можете потрапити у катастрофу.

Спілкування може бути нелегким – з будь-якого приводу прогнозується незгода. Є загроза конфліктів, прорахунків та непорозумінь.

Можливо, трохи почне турбувати здоров'я. Якщо хочете залагодити стосунки з тими, хто поруч, йдіть на компроміси.

Що на останній день вересня спрогнозовано земним знакам Зодіаку

Не провокуйте близьких на гострі почуття. Помилки та дрібниці можуть перешкодити бажаному стати реальним, а це може "вдарити" по настрою.

Якщо хочете підкорити нові вершини – прощайте образи та будьте емоційно гнучкими. Акуратно спілкуйтеся з близькими та родичами.

Знайдіть час для спілкування з природою – ваші почуття можуть "переродитися", можна серйозно поповнити енергетичний запас. Акуратно спілкуйтеся з близькими, постарайтеся не зачепити їх почуття.Читайте такожГороскоп для всіх на 2 жовтня: великий успіх та нещасні випадки

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти