Гороскоп для всіх на 23 березня: грошове везіння, нове заступництво й лузер дня

Двом зодіакальним представникам прогнозується везіння у грошовій сфері / УНІАН

Головним невдахою вівторка буде водний знак Зодіаку, зазначається у гороскопі.

На вівторок, 23 березня та 11-й місячний день, найпозитивніший астропрогноз складено для знака Зодіаку Рак – Раків можна назвати щасливцями дня. Лузером гороскоп на 23 березня 2021 року "призначив" Риб.

Риб попередили про можливі катастрофи, пограбування, травми й загрозу загострення старих хвороб, пише supercook.ru.

Козерогам та Дівам світить фінансове везіння, а Терезам – нове заступництво.

Рекомендації на 11-й місячний день для людей, народжених під водними знаками Зодіаку

Захистіть себе від небезпек – не варто вирушати на тусовки й проводити час з ненадійними людьми. Краще побути вдома та якомога раніше вкласти себе спати.

Будь-яку справу ви зможете довести до кінця з першої спроби. Може здаватися, що вам допомагає якась сила. Вам можуть запропонувати щось прибуткове. Не чекайте миттєвого результату.

Якщо у вас є стара проблема – саме час зробити прорив у її вирішенні. Можете зайнятися чимось новим. Якщо маєте плани – можна зайнятися їх втіленням, проте спершу все потрібно продумати.Читайте такожГороскоп для всіх на 29 березня: життєві перевороти і заборона на поїздки

Рекомендації на 11-й місячний день для людей, народжених під земними знаками Зодіаку

У грошовій сфері може пощастити – є шанс щось виграти чи зробити вдалу покупку. Можете прогулятися, вирушити у подорож, активно відпочити чи потренуватися.

Жінки можуть бути покарані за легковажність. Відмовтеся від домашньої диктатури. Можна присвятити час розвагам, спілкуванню з близькими й творчості.

Спробуйте "приспати" у собі диктатора. Може пощастити на грошовому фронті – є шанс щось виграти чи вигідно купити. Варто багато часу приділити прогулянкам. Непогано було б потренуватися.

Рекомендації на 11-й місячний день для людей, народжених під вогняними знаками Зодіаку

Є загроза неприємностей через хвости, можливо, доведеться витратити багато сил. Ви можете стати сексуальнішими та чарівнішими.

Жінки можуть зазнати втрат через те, що будуть розраховувати на фарт. Чоловікам світить побачення з представниками інших вогняних знаків – з Овном чи зі Стрільцем.

Можете зайнятися справами, пов'язаними з комерцією. Хороший день для того, щоб щось прикупити.

Рекомендації на 11-й місячний день для людей, народжених під повітряними знаками Зодіаку

Кількість життєвих сил не застигне на певній точці. Не варто бути порадником. Відмовтеся від нових справ. День не підходить для розширення ділового поля.

Є шанс знайти нових покровителів – варто розширювати коло знайомих. Ви можете стати чарівнішими. Після обіду беріться лише за ті домашні справи, які не можна відкласти.

Можете оточити себе приємними людьми й активно відпочити. День підходить для подорожей. У родині може розгорітися скандал, через який стосунки можуть зруйнуватися. Якщо хочете присвятити час домашнім справам – беріться тільки за ті, які не можна відкласти.

Прогноз від експерта на вівторок для всіх зодіакальних представників

Увечері є загроза емоційного тиску, попередила Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко поділилася з Главредом, що день буде позитивним та енергетично потужним. Експерт додала, що є шанс втілити у життя плани, до творчих людей може прийти натхнення.

За прогнозом Погорельченко, вранці можна зануритися в приємні ілюзії, а вечір може пройти напружено.

Астролог попередила, що ввечері може захотітися продавити все під себе, і є загроза стати жертвою емоційного тиску.Читайте такожДетальний місячний календар на квітень: коли загрожує банкрутство

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти