Гороскоп для всіх на 23 грудня: оманливе почуття, жорстка сутичка та старт хвороб

Три знаки Зодіаку попереджено про можливі жорсткі конфлікти / Reuters

Представникам водної стихії загрожують проблеми зі здоров'ям, наголошується в астропрогнозі.

У середу, 23 грудня (9-10 місячний день), знакам Зодіаку Козеріг, Овен та Лев загрожують жорсткі конфлікти, Леви також можуть виявитися мішенню для злих жартів.

Нерайдужний гороскоп на 23 грудня 2020 року і для Скорпіонів – у них можуть початися хвороби, йдеться в астропрогнозі, який опублікував supercook.ru.

Досить поганий прогноз складено і для Водоліїв – у представників цього знака може виникнути оманливе почуття.

Які події середа може принести у життя земних знаків Зодіаку

Можуть виникнути дуже серйозні конфлікти з тими, хто поруч. Краще уникати натовпу. Вас можуть обдурити, можливі серйозні грошові втрати. Приділіть багато уваги самопочуттю дітей.

Можете докладати зусиль до справ, у яких, м'яко кажучи, не є асами. Завдяки завзятості й оптимізму може піднятися авторитет.

Можливо, ви зіткнетеся з ілюзіями й обманами. Не залишайте хвости. Багато уваги приділіть самопочуттю дітей.Читайте такожГороскоп на 31 грудня для всіх: любовний улов, сюрпризи та життєві реформи

Які події середа може принести у життя водних знаків Зодіаку

Потрібно "включати" обережність під час переговорів, розбірок та підписання угод. Керівництво може зробити цікаву пропозицію.

Увага буде розсіюватися. Краще перенести зустрічі, пов'язані з роботою. Різка відмова від того, що ви взяли на свої плечі, може вдарити по репутації.

Не ігноруйте здоров'я – є загроза початку негативних процесів. Можуть почати псуватися стосунки зі старими друзями.

Які події середа може принести у життя вогняних знаків Зодіаку

Через емоційні слова чи дії загрожують нападки. Через брехню тих, хто не бажає вам добра, чи непорядність партнерів шлях до мети може ускладнитися.

Можуть виникнути жорсткі конфлікти з колегами чи керівництвом. Через бажання отримати похвалу чи заохочення можна нарватися на злі жарти. Будьте стримані й терплячі, як ніколи.

Особисте життя у ваших руках – все буде залежати від вчинків. Внутрішньої енергії може бути забагато, через це можуть початися руйнівні процеси. Не піддавайтеся своїм слабкостям.

Які події середа може принести у життя повітряних знаків Зодіаку

Можна побудувати нові мости чи відбудувати старі. Не час для поїздок на великі відстані.

Краще боротися зі спокусами. Не будьте безвідповідальні. Постарайтеся бути у світлих місцях. Відганяйте погані думки та беріться лише за найважливіші справи.

Вам може здатися, що ситуація покращилася, але це не так. Не варто "вимикати" обачність під час спілкування з колегами та керівництвом. Ситуація може погіршитися у будь-яку секунду.

Яку середу спрогнозувала астролог Юлія Погорельченко

У середу можна скинути з себе навантаження, повідомила Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

За словами експерта, середа знаходиться під заступництвом Меркурія, а ця планета відповідає за торгові операції, контракти, переміщення та договори.

"... цей день всі ці сфери йдуть легше звичайного, інтуїтивно вибудовуються у ваш день. Є шанс зробити дуже багато й розвантажити себе", – поділилася Юлія Погорельченко з Главредом.Читайте такожНебезпеки та другий шанс: детальний місячний календар на січень 2021 року

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти