Гороскоп для всіх на 2 жовтня: великий успіх та нещасні випадки

Ракам астропрогноз обіцяє великий успіх / Reuters

Двом знакам Зодіаку світять серйозні зміни, йдеться в астропрогнозі.

У критичний день за місячним календарем та у повний місяць 2020 – у п'ятницю, 2 жовтня, невдачі загрожують знаку Зодіаку Скорпіон.

Терезам та Тельцям прогнозується дуже поганий день, зокрема, Тельців попередили про загрозу втрати великої суми, пише supercook.ru.

Дівам гороскоп на 2 жовтня 2020 року спрогнозував нещасні випадки, а Ракам – великий успіх. У цей же день Стрільцям та Близнюкам обіцяють серйозні зміни.

Що у п'ятницю світить представникам повітряних знаків Зодіаку

Відмовтеся від алкоголю, ліків та прояву амбіцій. Вдень може бути важко, а ввечері очікуються приємності.

Щоб отримати нових союзників, "включіть" чарівність. Новий знайомий може негативно вплинути на ваше життя. Відмовтеся від гострих слів.

"Дожміть" розпочаті справи. Життя може серйозно змінитися. Ви можете зайнятися однією справою з людиною, успіхи якої вас захоплювали.Читайте такожГороскоп на 12 жовтня для всіх: переворот життя та пророчі сни

Що у п'ятницю світить представникам вогняних знаків Зодіаку

Вам світять серйозні зміни. Щоб чогось домогтися, варто бути захопленими роботою. Ви можете самі собі нашкодити – не піддавайтеся ілюзіям і не потурайте своїм слабкостям.

Вам під силу "залатати" старі проколи чи змінити положення на роботі. Переговори можуть бути успішними завдяки новій тактиці чи свіжим союзникам або ідеям.

Якщо ви побудували план, завдяки якому можете непогано заробити, не діліться ним ні з ким.

Що у п'ятницю світить представникам земних знаків Зодіаку

Нові люди можуть принести у ваше життя багато неприємностей. Запам'ятовуйте сни, вони можуть пророкувати майбутнє.

Якщо ви щось придумали – тримайте плани у голові. Через нових знайомих у житті може з'явитися багато неприємностей. Після обіду є загроза нещасних випадків, можливі травми.

Нові знайомі здатні принести у життя чимало неприємностей. Є загроза великих фінансових втрат. Будьте обережні на дорозі та під час роботи з гострими предметами.

Що у п'ятницю світить представникам водних знаків Зодіаку

Хороший час для втілення у життя бажаного. Можливі часті перепади настрою. Приділяйте час відпочинку та не зловживайте спиртним.

На багатьох життєвих фронтах можливі невдачі. Не варто забагато уваги приділяти професійним проблемам, займіться тим, що ви любите.

Фінансові справи можуть йти краще. У справах не все буде гладко – є загроза випробувань та перешкод, але можна досягти великого успіху.Читайте такожМісячний календар на жовтень 2020: названо "чорні дні"

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти