Гороскоп для всіх на 1 жовтня: впливові покровителі, втрати та затяжна хвороба

У житті двох знаків Зодіаку можуть з'явитися впливові покровителі / Reuters

Представників повітряного знака Зодіаку попередили про випадкову травму.

Гороскоп на 1 жовтня 2020 року – на четвер, пообіцяв знакам Зодіаку Телець та Рак можливість роздобути впливових покровителів.

У перший день другого місяця осені Водоліям загрожують втрати та випадкові травми, повідомляє supercook.ru.

Астропрогноз також попередив про неприємності Терезів – вони можуть зіткнутися з затяжною хворобою.

Як представникам земної стихії радять провести перший день жовтня

Завдяки зростанню чарівності є шанс отримати впливових покровителів. Візьміться за розпочаті справи, які потрібно довести до кінця.

Можна розраховувати на допомогу зірок у реалізації найамбітніших задумів. День підходить для накопичення знань.

Відмовтеся від консервативності та накопичуйте знання. Можна почати ремонт, навести лад вдома чи організувати свято для близьких.Читайте такожГороскоп для всіх на 10 жовтня: зустріч із супутником життя та "проблемна" заздрість

Як представникам вогняної стихії радять провести перший день жовтня

Новини можуть урвати терпець, похитнути здоров'я, може погіршитися настрій. Можливі сварки з керівництвом. Є загроза неприємних змін на роботі чи на особистому фронті.

Можна присвятити час спілкуванню з близькими. Після обіду прогнозується несподівана новина. Ви можете кимось ненадовго захопитися.

Життєвих сил буде мало. Відмовтеся від жартів з підтекстом, необережних слів та категоричності. Можливо, ви "заразитеся" жорсткістю.

Як представникам водної стихії радять провести перший день жовтня

Є шанс познайомитися з людьми, які можуть допомогти вам у майбутньому. Ви можете отримати впливових покровителів. Щоб прийняти правильне рішення, прислухайтеся до внутрішнього голосу.

День не підходить для важливих справ та прийняття рішень. Ви можете опинитися під контролем сильних емоцій. Оберігайте себе від зовнішніх подій.

Творчий підхід до справ допоможе позбутися неприємного життєвого нальоту. Ви зможете відчути впевненість у собі, якщо зуміє утриматися від дурних вчинків.

Як представникам повітряної стихії радять провести перший день жовтня

Є загроза зіткнення з пограбуванням чи грубістю. Не можна невиправдано ризикувати й надто себе перевантажувати. Ви можете щось втратити через ілюзії та підігравання своїм слабкостям.

Постарайтеся вберегти себе від хвороб, показана профілактика. Хронічні хвороби можуть отримати гостру форму.

Вам загрожують випадкові травми чи хвороби, які можуть перешкодити втіленню у життя планів. Не розраховуйте на те, що буде все йти, як планувалося. Показана гранична обережність.Читайте такожГороскоп для всіх на 2 жовтня: великий успіх та нещасні випадки

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти