"Таємниці та наклеп": астролог назвала загрози нового тижня

Три знаки Зодіаку можуть зіткнутися з серйозними загрозами, поділилася астролог / Reuters

У Левів можуть вкрасти важливі документи, спрогнозувала експерт.

Астролог Марина Скаді попередила, що протягом тижня – 15-21 червня, невдачі загрожують трьом знакам Зодіаку – Овен, Лев та Козеріг.

Козероги можуть зіткнутися з фальсифікацією, навмисним обманом, у документи можуть закрастися прикрі помилки, розповіла експерт УНІАН.

За її словами, Леви можуть зіткнутися з наклепом, є загроза втрати важливих документів чи крадіжки, можлива поява чи вихід назовні таємниць.

"...можливі непорозуміння, неприємні новини, спотворення інформації, крадіжка чи втрата важливих документів та паперів, ключів та інших дрібних предметів... З'являються чи розкриваються таємниці – як у роботі, так і в особистому житті...", – зазначила Скаді.

Читайте такожСонячне затемнення 21 червня 2020 року: коли, де дивитися та що робитиСпіврозмовниця додала, що Овни можуть недооцінити деталі та втратити хороші можливості, їм варто бути уважними у місцях, де багато людей, – можна втратити дрібну потрібну річ.

Раніше астролог Влад Росс говорив, що у червні перед Овнами відкриються блискучі перспективи та можливості, Леви можуть стати жертвами злочинців, а Козерогам світить серйозне просування у бізнесі.

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти