Що чекає на Овнів у лютому 2024 року: гороскоп від Анжели Перл

Анжела Перл склала гороскоп на лютий 2024 року для Овнів / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Наприкінці січня Плутон поміняв знак, тому великі зміни чекають на Овнів упродовж усього року.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на лютий 2024 року для Овнів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, 20 січня Плутон змінив знак - це планета великих змін і трансформацій у житті кожного з нас.

"І коли така величезна потужна планета, як Плутон, переходить з одного дому гороскопа в інший, то і події відбуваються і по першому дому, і по другому. У вас Плутон вийшов із 10-го дому, у якому він був 15 років - із 2008 року. Це сектор статусу, роботи, кар'єри, цілей і досягнень. Ваші цілі можуть змінитися цього року. З 2 вересня до 20 листопада ви востаннє будете доробляти, змінювати, переробляти, завершувати, закінчувати. У багатьох у багатьох Овнів зміниться статус: шлюб, розлучення, один бізнес ви закриєте і відкриєте новий", - сказала Перл.

За її словами, все, що стосується кар'єри, професії, найімовірніше, буде змінюватися. Можливе кар'єрне зростання, підвищення по службі.

Плутон увійде в 11-й дім гороскопа, це сектор майбутнього і отримання результатів за минулі роки. Наприклад, ви довго над чимось працювали, інвестували в щось, а тепер отримаєте результат.

6 лютого Меркурій зустрічається з Плутоном. Овни отримають важливу новину, відбудеться знайомство, ви отримаєте документи.

9 лютого - молодик. Якась людина увійде у ваше життя. Народиться нова ідея, почнеться проєкт, з'явиться потужна енергія.

14 лютого Овни проявлять активність в особистому житті та романтичних стосунках.

17 лютого ви зможете закінчити те, що не вдавалося завершити раніше - тепер обидві сторони будуть згодні. Наприклад, це може бути укладення угоди або початок романтичних стосунків.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

20 лютого Овни більше часу проводитимуть удома. Ви будете дуже зайняті й часу на зустрічі з іншими людьми не вистачить. Є ризик захворіти, попередила астрологиня.

24 лютого - повня. Овни можуть змінити режим свого життя, зайнятися спортом, почати писатися правильно. Можливі зміни на роботі: зміна графіка, звільнення, поява асистента. Не виключено, що ви почнете працювати вдома.

Докладний гороскоп для Овнів на лютий 2024 року від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти