Як правильно поворожити на кавовій гущі в день кави 2020: тлумачення

Міжнародний день кави 2020 - ворожіння на кавовій гущі сьогодні / 1zoom.ru

Ворожіння на кавовій гущі – справа нескладна, треба просто знати кілька правил і робити правильне тлумачення позначень.

1 жовтня - сьогодні свято бадьоре. Це Міжнародний день кави 2020.

Красиві листівки на Міжнародний день кави можна безкоштовно скачати в нашому матеріалі День кави: що цікавого варто знати про цей напій.

І з цієї нагоди Главред вирішив з'ясувати, як правильно гадати на кавовій гущі.

Як розповіла лікар-дієтолог Оксана Скиталінська, ​при вживанні кави краще дотримуватися золотої середини: одну або дві чашки кави можна пити в день, щоб не нашкодити організму.

Для ворожіння на кавовій гущі - однієї чашки більш, ніж достатньо. Тільки це повинна бути натуральна мелена кава міцного сорту, змішана в певній пропорції:

Варити в турці. Цукор, молоко, вершки та таке інше не додавати! А гадати краще в білій чашці без візерунків і принтів. Пити каву для ворожіння треба маленькими ковтками, щоб не збаламутити гущу.

Після того, як кава допита – кухоль беруть лівою рукою, закривають очі, точно формулюють своє бажання або питання до Всесвіту, тричі рухають кухлем по колу за годинниковою стрілкою (щоб гуща розподілилася по стінках) – і швидко перевертають чашку на блюдце. Потім треба дорахувати до семи, перевернути кухоль і, не поспішаючи, приступати до тлумачення образів на стінках.

Ворожіння на кавовій гущі: тлумачення візерунка

Гуща на блюдці говорить про події в минулому, а ось плями в чашці відповідають на питання про майбутнє: ті, що ближче до центру – про далеке майбутнє. Чим чіткіше символ, тим більше уваги йому варто приділити.

Ворожіння на кавовій гущі: цифри від 1 до 9 - визначення символу

Всі цифри від 10 і до 100 слід трактувати слід як милостиве знамення, понад 100 – як обіцянку довголіття.

Ворожіння на кавовій гущі - онлайн відео на Ютуб

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти