День дякую 2022: душевні привітання і милі картинки в день подяки

День спасибі 2022 / depositphotos.com/

Красиві листівки та сердечні побажання в прозі та віршах до Міжнародного дня "дякую".

11 січня у світі відзначають Міжнародний день "дякую". Це просте і в той же час сильне слово – «чарівне» слово – володіє просто магічною силою. І 11 січня - день, який нагадує про важливість подяки в нашому житті.

Сказати спасибі рідними близьким людям можна різними способами. Посмішку на обличчі можуть викликати як і душевні побажання, так і серцеві листівки.

Підняти настрій зможуть і милі картинки з привітанням в нашій добірці: "Привіт!"- прикольні картинки для класного настрою на весь день.

Міжнародний день "дякую" – історія свята

У слова "дякую" є своя офіційна дата народження. Вперше його вжили аж в 1568 році. Найбільш ввічливими виявилися французи. Слово було опубліковано в французькому розмовнику.

Міжнародний день "дякую" бере свій початок від американського свята National Thank You Month – міжнародний місяць спасибі і закликає задуматися як часто ваші рідні та близькі люди чують від вас слова подяки на свою адресу.

Слово "дякую" не тільки приємно, але і корисно для здоров'я! Психологами доведено, що слова подяки позитивно позначаються на самопочутті, піднімають рівень гормонів щастя і підвищують самооцінку. Переваги незаперечні.

В Україні в Міжнародний день "дякую" проводять різні благодійні акції та заходи.

День дякую 2022 - картинки та побажання

У незвичайне свято присвяченому багатогранному висловленню подяки, у Всесвітній день "дякую", прийміть мої вітання і найкращі побажання! Нехай це добре слово звучить для вас частіше, і також часто адресується від вас гідним цього людями! Щастя вам і любові!

***

Говорити "дякую" не тільки приємно, але і корисно! Сьогодні незвичайне свято - День "спасибі", вітаю! Бажаю, щоб на всю вашу допомогу і доброту вам відповідали словами подяки, а ви, у відповідь, дякували іншим! Хороших емоцій і настрою!

Міжнародний день спасибі картинки

***

Чи є на світі диво? Звичайно, є! Але часом воно так просто, що ми не помічаємо його ... ось наприклад слово "дякую" якому присвячене сьогодні загальносвітове свято! Про важливість бути ввічливим нам говорять з дитинства, і це не просто так... адже який світлий і привітний світ, коли в ньому є місце не тільки поспіху, але і людської подяки на яку потрібно всього пару миттєвостей і одне слово! Так нехай "дякую" злітає з ваших вуст легко і повертається також легко!

***

Дякувати один одному так міцно увійшло в наш світ, що часто ми говоримо спасибі за звичкою, а не за послугу. Нехай кожне спасибі, сказане на твою адресу, буде наділене сакральним змістом, що пройшов через сотні років - Спаси тебе Бог! Зі святом!

день спасибі картинки

***

Спасибі за ласку, за щире тепло

Недоспані ночі, турботи й добро.

Здоров’я міцного Вам зичимо щиро,

Любові і радості, злагоди й миру!

День спасибі 2022

***

Нам слово «Дякую» не коштує нічого,

Але, повірте, не у грошах річ.

А в щирості, що кожен відчуває,

У доброті, що від душі пливе.

Багато дуже — слово означає,

Воно потрібне людям, бо живе.

Воно душі торкається, мов ласка,

Передає в собі людське тепло.

То ж дякуйте за все, за все, будь ласка,

Щоб людям добре й радісно було.

Міжнародний день спасибі картинки
День спасибі 2022 картинки
День спасибі 2022
Міжнародний день спасибі картинки

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти