Речі, які потрібно викинути зі своєї шафи

У шафі потрібно час від часу робити ревізію / Instagram

У наших шафах є чимало речей, до яких ми емоційно прив'язані. Але цінність має тільки те, що ми носимо. Від усього іншого треба позбутися.

Знайома історія: відкриваєте шафу, а там порожньо, точніше, речей повно, а вдягти нічого. Ви дивитеся на полички, і очам нема за що зачепитися. Просто ніщо не надихає. Але вихід є. Коли вам здається, що у вашій шафі є речі, які вам не пасують, то вам не здається, і з ними потрібно попрощатися.

Навіть якщо це речі, до яких ви емоційно прикипіли, але вже кілька років не знайшлося приводу (або не було настрою), щоб їх вдягти – то їм теж не місце у вашій шафі. Нехай ці речі радують когось іншого, ніж самотньо нудьгують у вашій шафі й емоційно обтяжують вас.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які речі не повинні бути у вашій шафі – це 10 предметів гардероба, яким настав час сказати «Прощавай».

Речі, від яких треба позбутися

Дорога річ, яку ви розлюбили

Буває так, що якась дизайнерська річ дуже сильно подобається, і ви купуєте її, як кажуть, за всі гроші світу. А потім проходять роки, і ця річ вже більше не викликає колишнього трепету і приємних емоцій. До того ж бажання в цьому вийти в люди теж немає. Так ось, той факт, що Ви купили це дорого, не означає, що ви мусите зберігати річ усе життя.

Речі, які ви розлюбили, потрібно викидати / Instagram

Старий "щасливий" одяг

Ми любимо вірити в дива, і дуже часто після якихось радісних подій у своєму житті починаємо з ними асоціювати речі, які на нас були вдягнені в той день. У підсумку в нашій шафі "живе" стара та зношена футболка, спідниця або сукня.

Читати такожІдеальні джинси для тих, кому давно вже не 20Але якщо у вашому житті настали нові часи, і ви відчуваєте себе краще, ніж раніше, то звільніть місце у шафі, позбувшись від речей зі щасливим минулим. Можливо, вам знову посміхнеться доля!

"Щасливий" одяг потрібно викидати / Instagram

Джинси, в які ще колись влізете

Коли якісь джинси стають нам тісними, ми не завжди хочемо з ними відразу прощатися. Відкладаємо на той день, коли знову повернемося до колишньої форми. Але відтепер щоразу, коли ви бачитимете у своїй шафі джинси, в які не можете влізти, ви відчуватимете тільки роздратування.

Не живіть минулим, ви змінюєтеся, і це прекрасно. І навіть якщо ви схуднете, то це – шикарний привід оновити гардероб і купити нові джинси, плаття, блузку і все те, що вам захочеться носити.

Джинси, в які не влазите, потрібно викидати / Instagram

Речі з плямами

Можна непомітно заляпати нову блузку, і це, звичайно, шалено засмучує. Але якщо ви вичерпали всі домашні засоби для видалення плям, а ваша хімчистка зробила все можливе, але безрезультатно, то час з такою річчю банально прощатися. Всі спроби переконати себе, що це не так помітно - ні до чого доброго не приведуть.

Читати такожЯкі спідниці ідеальні для жінок після 40 років, а які краще не носитиРіч у тім, що наші думки здатні вбити в нас впевненість у собі, і якщо ви знатимете, що брошка на блузці прикриває пляму, то навряд чи це додасть вам внутрішньої сили.

Речі з плямами потрібно викидати / Instagram

Спідня білизна, яку ви носили рік

Якщо у вашій шафі є спідня білизна з видимими ознаками зносу, то настав час сказати їй «Прощавай». Не треба чекати, поки ці недоліки помітять інші - адже стан білизни може швидко зіпсувати вам імідж. А взагалі, візьміть собі за правило: треба змінити спідню білизну максимум за рік, щоб зберегти свіжість туалету.

Стару спідню білизну потрібно викидати / Instagram

Від яких речей ще потрібно позбутися?

Новини заразКонтакти