У моді незвичайна жіноча стрижка до плечей блант боб: фото

У моді незвичайна жіноча стрижка до плечей блант боб: фото

Лінія зрізу - це головна деталь стрижки тупий боб. Вона має бути дуже рівною й акуратною.

Стрижка блант боб 2021 Instagram
Стрижка блант боб 2021 Instagram
Стрижка блант боб 2021 Instagram
Стрижка блант боб 2021 Instagram
Стрижка блант боб 2021 Instagram
Стрижка блант боб 2021 Instagram
Стрижка блант боб 2021 Instagram
Стрижка блант боб 2021 Instagram
Стрижка блант боб 2021 Instagram
Стрижка блант боб 2021 Instagram

Шукаєте найкращу стрижку для холодних зимових місяців? Це точно довжина до плечей. І волосся підстрижене рівно, немов під лінійку. Блант боб - ідеальна стрижка на зиму 2021. Крім того, ця приголомшлива жіноча стрижка дуже популярна, адже не вимагає від жінок особливих зусиль для укладання, а це, погодьтеся, у сучасному світі вкрай важливо.

Блант боб - це одна з варіацій знаменитої стрижки боб, яка вже багато років поспіль тримається на передовій моди. У нашому матеріалі Стрижка асиметричний боб з ефектом омолодження знову в моді можете дізнатися про ще один актуальний варіант стрижки на зиму 2021.

Стрижку блант боб багато хто називає просто - тупий боб. А все тому, що зріз дуже акцентний – він має розкішний і витончений вигляд, і володіє неймовірним ефектом - робить волосся візуально густішим. Усі ті, у кого тонке волосся, можуть взяти цю стрижку на замітку – вона стане для вас справжнім порятунком!

Зачіску блант боб можна прикрасити будь-якими модними шпильками - на тлі прямого зрізу вони виглядатимуть фантастично. Крім того, вона вдало виглядає під шапкою – рівні лінії зрізу підкреслюють очі, витягують овал обличчя і загадково ваблять, немов маяк у нічному океані.

Не без перебільшення буде сказано - стрижка тупий боб, або блант боб – одна з небагатьох, яку обожнюють світові зірки і модні блогери, бо вона додає образу особливого шарму.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості жіночої стрижки тупий боб, а в нашій фотогалереї можете подивитися актуальні зразки для натхнення.

Модна стрижка зима 2021 блант боб – на що звернути увагу

Лінія зрізу - це головна деталь стрижки тупий боб. Вона має бути дуже рівною й акуратною. Лінія зрізу проходить на рівні плечей, але можливі варіанти трохи вище – на рівні підборіддя, і нижче. Важливо, щоб ви себе з тією чи іншою довжиною відчували впевнено, комфортно і привабливо.

Зверніть увагу, що цей оригінальний ефектний зріз дарує волоссю об'єм не тільки на кінчиках, а загалом робить об'ємною всю шевелюру.

Стрижка блант боб 2021 / Instagram

Якщо любите рвані пасма або асиметрію – ця стрижка точно не для вас. Крім того, стрижка до плечей блант боб красиво поєднується з рідким прямим чубчиком.

Кому пасує стрижка блант боб?

Завдяки тому, що модна стрижка 2021 боб з тупим зрізом пасує жінкам з обличчям будь-якої форми, то її можна назвати універсальною.

Вік теж не має значення - і дівчатка, і дівчата, і жінки солідного віку можуть орієнтуватися на цю стрижку, й точно будуть задоволені результатом.

Читайте такожГрибний блонд - наймодніше фарбування волосся на осінь-зиму 2020: фотоІ зовсім не важливо - фарбуєте ви волосся, або віддаєте перевагу своєму природному кольору - стрижка блант боб ні на мить не втратить своєї чарівності й сили.

Як укладати модну стрижку блант боб?

Блант боб зима 2021 - немов полотно для художника, відкриває широке поле для дій, у тому числі дозволяє зробити розкішну вечірню зачіску.

В ідеалі волосся треба просто красиво висушити. А далі - створюйте на голові все, що хочете – цього сезону прийнятні й легкі локони, й ідеально гладке волосся, й кошлатість, тобто можна обійтися взагалі без укладання волосся.

Новини заразКонтакти