Супер-модель пояснила, як зберегти молодість і красу шкіри до старості

Як зберегти молодість і красу шкіри до старості: поради Джен Тейлор-Стронг / Daily Mail

Поради британської моделі досить прості і не вимагають особливих витрат.

Як зберегти молодість і красу шкіри обличчя на довгі роки, порадила британська модель Джен Тейлор-Стронг, яка і в 70 років виглядає просто шикарно.

Поради досить прості і не вимагають особливих витрат, пише Daily Mail.

Захист від сонця

Заради краси своєї шкіри, Джен Тейлор-Стронг береже її від сонця: регулярно користується сонцезахисним кремом і не забуває надягати капелюх.

А вітамін D вона вважає за краще приймати в капсулах, а не через прямі сонячні промені. Щоб наситити свою шкіру іншими вітамінами, модель періодично відвідує косметолога.

Читати такожЩо можна зробити, щоб зміцнити обвислу шкіру: рекомендації

Очищення шкіри

Лондон, в якому живе модель, місто дуже забруднене. І, щоб її шкіра, не страждала від шкідливих виділень забрудненого повітря, Джен Тейлор-Стронг ретельно протирає її серветками. Очищення триває доти, доки на серветочці не залишається ні найменшого сліду забруднень.

Грамотний макіяж

Модель помітила, що її чоловік вкрай зацікавлено відреагував на зміну в макіяжі Джейн: коли жінка стала наносити більше макіяжу – її чоловік не зміг приховати захоплення.

Головний нюанс тут - вибирати косметику з урахуванням свого віку і не забувати про якісне зволоження.

Раніше ми писали про першу допомогу при сонячних опіках шкіри. Важливо почати лікування сонячного опіку, як тільки ви його помітите.

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти