Що не можна носити жінці після 40 років: те, з чим час прощатися

Від прозорих речей після 40 років краще відмовитися / Instagram

У віці 40 + деякі речі вже працюють проти вас, тому їх потрібно всіляко уникати.

Після 40 років настає період, коли потрібно зробити ревізію свого гардеробу та відмовитися від речей, які просто псують образ. Звичайно, ви можете знайти сотні пояснень і виправдань, чому ви продовжуєте носити ту спідницю і цю блузку.

Напевно, ви матимете рацію, адже яка різниця, що про вас подумають інші, - ви живете своє життя й у вас є повне право носити те, що особисто вам подобається, в чому вам комфортно, і в чому ви відчуваєте себе королевою. І найменше вас має хвилювати питання: "Що не можна носити після 40?».

Однак ви повинні розуміти, що деякі речі вже працюють проти вас. Наприклад, у списку того, що не можна носити жінкам після 40 років, знаходяться легінси та короткі спідниці.

Ба більше: настав час, коли певні акценти виглядають безглуздо. Скільки не намагайся фонтан направити у зворотний бік, вода все одно тече зверху вниз. Можете сприймати наші поради виключно як рекомендації, а прислухатися до них або категорично ігнорувати – ваше право.

Що не можна носити жінці після 40 років

Старий бюстгальтер

Навіть якщо ви все життя акуратно носили спідню білизну, не тримайтеся за неї, якою б красивою вона не була. Те, в чому ви були спокусливі у 25, абсолютно недоречне у 40.

Читати такожУ моду повернулася спокуслива спідня білизна у стилі провансРіч у тім, що наше тіло змінюється, тому підберіть собі бюстгальтер, який зробить вас стрункішою й підтягнутою, і, як результат, років на 5-10 молодшою. Крім того, новий бюстгальтер освіжить ваш образ зсередини, адже ви відразу відчуєте всю його силу. Тільки не купуйте білизну-боді – вона старить.

Від старої білизни після 40 років краще відмовитися / Instagram

Прозорий одяг

Не намагайтеся розкрити себе й повністю відкрити душу та тіло за допомогою прозорої блузки - ви просто ризикуєте виглядати вульгарно. Коли вам трохи понад 40, сітчасті або прозорі речі слід використовувати тільки для створення багатошаровості й ілюзій – це додасть образу загадковості.

Від прозорих блузок після 40 років краще відмовитися / Instagram

Незручне взуття на підборах

Настав час розпрощатися з туфлями на дуже високих підборах, в яких ви можете тільки красиво стояти біля дзеркала або позувати для фото. Не зберігайте таке взуття навіть як пам'ять, а краще створюйте нову реальність у приголомшливому взутті на зручних підборах або зовсім без них.

Від взуття на підборах після 40 років краще відмовитися / Instagram / Instagram

Рвані джинси

Ні-ні, ніхто не закликає вас відмовитися від джинсів. Навпаки, "правильні" джинси відмінно омолоджують образ – мова йде про класику. До "неправильних" відносяться моделі із заниженою талією.

Читати такожУ моду увійшли джинси мом, слоучі та неймовірні бойфрендиКрім того, відмовтеся від джинсів з дірками – вони просто створюють враження, що ви застрягли в минулому, не відпускаєте молодість та категорично не хочете ставати зрілими.

Від рваних джинсів після 40 років краще відмовитися / Instagram / Instagram

Блискітки і стрази

Кофтинки та светри з паєтками або стразами та іншими блискучими вставками, а також кумедними аплікаціями – це те, що потрібно теж списати. Все це доречно тільки на вечірці. У повсякденному або діловому житті в таких речах ви викликатимете жалощі. Навпаки, лаконічні речі виглядають дуже виграшно.

Від одягу з блискітками після 40 років краще відмовитися / Instagram

Новини заразКонтакти