Що буде з доларом: експерт дав прогноз курсу на тиждень

Експерт дав прогноз курсу долара на тиждень/ УНІАН

Експерт Вадим Іосуб спрогнозував, як буде коливатися курс долара до гривні.

Протягом найближчого тижня аналітики та експерти фінансового ринку очікують незначне зростання курсу долара США до гривні.

Про це повідомляє портал Факти з посиланням на прогноз старшого аналітика компанії Альпарі Вадима Іосуба.

"За минулий тиждень курс долара до гривні незначно виріс на всіх сегментах валютного ринку на 0,1−0,3%, Попит і пропозиція долара на міжбанку, за даними компанії "Укрділінг ", за цей же час зросли з 26,58−26,60 грн до 26,66−26,68 грн (+0,3%). Середні курси купівлі і продажу готівкового долара в банках за тиждень виросли з 26,55 -26,75 грн до 26,57−26,76 грн (+0,1%). При цьому різниця між середнім продажем і середньою покупкою збереглася на рівні 0,8%. [...] Долар на міжбанку може торгуватися через тиждень поблизу 26,7−26,8 грн, а готівковий долар у банках — близько 26,6−26,8 грн.

Читайте такожНічому радіти: у Мінфіні приголомшили прогнозом щодо курсу долару до кінця року

Нагадаємо, раніше колишній голова і головний економіст банку Morgan Stanley Asia, а нині ‒ старший науковий співробітник Єльського університету (США) Стівен Роуч заявив про те, що розмір внутрішніх заощаджень у США, ймовірно, призведе до рекордних розмірів дефіциту рахунку поточних операцій і значного зниження вартості долара.

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти