Компанія "Метінвест" заплатила 1,1 мільярда доларів податків за січень-вересень 2021 року

Компанія "Метінвест" заплатила 1,1 мільярда доларів податків за січень-вересень 2021 року / metinvestholding.com

За дев'ять місяців поточного року компанія "Метінвест" заплатила 616 мільйонів доларів податку на прибуток, що більш ніж у 9 разів перевищує показник за аналогічний період минулого року.

Група "Метінвест" за три квартали 2021 року заплатила 1,1 мільярда доларів податків, тоді як за аналогічний період минулого року цей показник склав 423 мільйони доларів.

Таку інформацію оприлюднили в компанії на підставі попередніх фінансових результатів групи "Метінвест" за позначений період.

Відзначається, що за дев'ять місяців 2021 року – з січня по вересень - компанія заплатила 616 мільйонів доларів податку на прибуток, що більш ніж у 9 разів перевищує показник за січень-вересень 2020 року.

Також у звіті компанії йдеться про те, що "Метінвест" за дев'ять місяців 2021 року збільшив обсяг капітальних інвестицій на 79% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року – до 822 мільйонів доларів.

Нагадаємо, у 2020 році компанія "Метінвест" перерахувала до бюджетів усіх рівнів 22,1 мільярда гривень податків і зборів.

Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні і одним з найбільших в СНД виробником залізорудної сировини і сталі.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ і група "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського.

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти