"Зі старим Новим роком!"- листівки та прикольні привітання до свята

Старий Новий Рік 2022 / depositphotos.com/

Душевні побажання у віршах і прозі, милі листівки і картинки до старого Нового року 2022 - в добірці Главреда.

Новорічні свята 2022 в Україні тривають, а це означає, що нас чекає ще один – старий Новий рік 14 січня. Деякі ентузіасти починають все по-новому - шуба, олів'є, шампанське і бажання під бій курантів.

У ніч на Василя і Маланку з 13 на 14 потрібно обов'язково пустити в будинок щедрувальників. Або заспівати веселу пісню самому. Щедрівки, які підкорять серця рідних та близьких, у добірці: Коли щедрують у 2022 в Україні: щедрівки для дітей та дорослих.

Коли посівають в Україні та як правильно це робити, читайте в нашому матеріалі: Оригінальні посівалки для дітей і дорослих на старий Новий рік 2022.

Після новорічних свят виникає питання "що робити з ялинкою". Детальніше, в нашому матеріалі: Коли прибирати ялинку після Нового року 2022: як зробити це правильно і не накликати біду.

Старий Новий рік 2022 за іншим календарем відзначають небагато. Однак привітання зі старим Новим роком і листівка точно піднімуть настрій близьким людям і подарують атмосферу свята в самий розпал зими.

Привітання зі старим Новим роком, картинки і листівки

Вітаю зі старим Новим роком. Нехай старий рік забере всі хвороби, печалі і негаразди, а новий нехай подарує удачу, здоров'я, благополуччя і щастя. Нехай в будинку завжди буде весело і затишно, а на душі — спокійно і світло.

Старий Новий Рік Листівки

***

У старий Новий рік прийміть найтепліші побажання! Нехай будинок буде наповнений затишком і благополуччям. Нехай в родині панує взаєморозуміння, взаємоповага і підтримка. Нехай всі негаразди, розчарування, образи і нерозуміння залишаться в минулому році. Удачі, любові, нових грандіозних планів і можливостей для здійснення всіх бажань!

***

Нехай це чарівне свято здивує і порадує своїми чудесами. Нехай збудуться бажання і втіляться заповітні мрії. Бажаю доброго здоров'я, успішного завершення всіх запланованих справ, приємних зустрічей і відкриттів. Нехай в кожному будинку, назавжди укореняться затишок, щастя і благополуччя. Зі старим Новим роком!

Старий Новий Рік картинки

***

Нехай в старий Новий Рік здійсниться добре диво в твоєму житті, нехай нова сторінка життя сповнена буде яскравих ідей і миттєвостей щастя. Бажаю здоров'я, достатку, удачі, любові, успіху, везіння, гармонії і постійного блиску радості в очах.

Зі Старим Новим роком картинки

***

В цей Старий Новий рік

Побажаю знову:

Нехай він щастя принесе,

Будуть всі здорові.

Нехай збуваються мрії

І Ваші бажання,

Щоб життя з усіх сторін

Ставало ще кращим!

Старий Новий Рік Листівки

***

Нехай новорічні засяють вогні!

Щастя й добробуту вашій сім'ї!

Бажаю, щоб злагода вдома була,

І щоби раділа вся ваша сім'я,

Щоб рік що приходить,

Був кращим за всі,

Удачі у бізнесі,

Й в справах усіх!

Листівки зі Старим Новим роком

***

Хай прибутки та достатки,

Не минають вашу хатку,

Хай ведеться й прибуває,

Щастя хай вас не минає,

Радості на кожнім кроці,

В старому Новому році!

Старий Новий Рік Листівки
Листівки зі Старим Новим роком 2022
Старий Новий Рік картинки
Старий Новий Рік Листівки

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти