З Днем працівника суду – картинки, гифки і привітання своїми словами

День суду 2020 - яскраві привітання з Днем суду на 15 грудня свято

Прикольні привітання з Днем суду – в прозі своїми словами, оригінальні вірші-привітання судді, картинки і листівки на День суду – в матеріалі Главреда.

З Днем суду 2020 привітання в Україні звучать сьогодні. Дата свята незмінна - як вірність суддів присязі. Повністю свято 15 грудня називається День працівників суду України.

Це свято незалежних людей, яке відповідальні лише перед Законом України.

Привітання зі святом сьогодні приймають усі працівники Конституційного Суду України, судів загальної юрисдикції та арбітражних судів.

Читайте такожКороткі привітання з Днем адвокатури – проза, вірші, гіфки та листівкиОригінальні та унікальні привітання на День працівників суду України в прозі, прикольні вірші з Днем суду і правосуддя, яскраві картинки на День суду підібрав Главред на свято 15 грудня.

С Днем работника суда – поздравления на русском языке

Привітання з Днем суду: в прозі, віршах і короткі смс

Вітаю з Днем працівників суду України. Бажаю незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної діяльності і великих успіхів, абсолютної удачі в житті і високої репутації, міцного здоров'я і бравих сил. Нехай правосуддя завжди торжествує, нехай закон і чесність правлять країною.

***

Вітаємо всіх судових!

Довго жити вам й себе поважати!

Купу доларів чарівних

Ми хочемо вам побажати!

***

Щиро вітаємо вас з професійним святом – з Днем працівників суду! Прийміть, шановні працівники судів, адвокатури, побажання міцного здоров'я, великого людського щастя, благополуччя та родинного тепла.

***

Всіх працівників суду

Вітаю я сьогодні

І бажаю їм назавжди

Під захистом бути Господнім.

***

З днем суду! Нехай людська повага і довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі. Ми віримо у вашу неупередженість і чесність!

***

З Днем працівників суду! Зичимо і надалі віддано служити закону із невичерпною енергією, наснагою та витримкою! Нехай вас завжди та в усьому супроводжує успіх!

***

У День працівників суду України побажаю не знати промахів у діяльності і житті, досягати потрібних цілей і прагнути до успіху, бути щасливою людиною і робити добрі вчинки.

***

Непідкупний, мудрий, чесний –

Всі епітети тобі.

Ти суддя такий відомий!

Завжди будь же на коні!

***

Шановні колеги – судді, працівники судів! Щиро вітаю вас з професійним святом – із Днем працівників суду! З нагоди професійного свята прийміть мої щирі вітання та побажання вірного служіння ідеалам добра та справедливості, енергії та натхнення, міцного здоров'я та родинного затишку!

***

У суді завжди все не так просто.

Можливо, це лише слова.

Але вам, у ваше свято, потрібно просто,

Щоб відпочила голова.

У цей урочистий час ясніше

Засяє хай сонце для вас,

Тож щастя, добра, достатку, краси

І сотню років – з води і роси!

***

З Днем працівників суду вітаю! Нехай не зрадять вас витримка і сила духу, не вичерпуються джерела натхнення й оптимізму, і завжди наповнюються сонячним теплом і достатком ваші будинки!

З Днем працівника суду - картинки і листівки

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти