Міжнародний день тещі: душевні привітання та оригінальні картинки

Міжнародний день тещі 2021 / ua.depositphotos.com/

Привітання з Днем тещі в прозі і віршах - добірка Главреда.

У когорту цікавих свят середини осені затесався Міжнародний день тещі. Щорічно день "другої мами" відзначається в четверту неділю жовтня. У 2021 році він випадає на 24 жовтня.

Дізнатися, які професійні та міжнародні свята можна відзначити в найхолодніший місяць осені, можна в нашому матеріалі: Свята в листопаді 2021 в Україні: чи будуть додаткові вихідні.

Міжнародний день тещі прийшов до нас з Америки де його відзначають з 1930 року. З легкої подачі редактора техаської газети Джина Хоу, який пожартував про тещу, назвавши її другою мамою, свято почало набирати популярність в Сполучених Штатах і поширився по всьому світу.

Це свято - чудовий привід провести вихідний день в колі сім'ї, налагоджуючи відносини з домочадцями. Адже про взаємини тещі і зятя ходять легенди. Так чому б не переписати історію, забувши про старі сварки і непорозуміння?

Главред зібрав оригінальні привітання з Днем тещі в прозі і віршах, і милі картинки, які допоможуть розтопити серце норовливої родички.

День тещі: привітання, картинки і листівки

З Днем тещі. Бажаю бути найвеселішою, найдобрішою і чуйною, найкрасивішою і розумною, бадьорою і життєрадісною, найулюбленішою і люблячої тещею на всій планеті. Здоров'я Вам і сімейного благополуччя, поваги і достатку в житті. І нехай Ваш зять завжди вас обсипає компліментами і добрими словами.

***

Вітаю З Днем тещі і від душі бажаю, щоб зять на руках носив і квіти дарував, щоб кожен день вам дарував щастя, радість, любов і підтримку близьких. Будьте найкращою, доброю, турботливою, розуміючою, коханою, веселою і жвавою тещею!

День тещі привітання

***

З Днем тещі. Бажаю сил і терпіння, здоров'я і натхнення, оптимізму і доброти, радості і щастя. Будьте найдорожчою, улюбленою мамою, розуміючою, турботливою тещею. Нехай зять поважає, любить і цінує, нехай кожен день вас радує приємними подіями, посмішками близьких і дзвінким сміхом улюблених онуків. Будьте ласкавою, енергійною, самою чудовою тещею в світі!

***

Не кожному зятю, повірте, везе,

Що теща його кісточки не гризе!

Мені, слава Богу, із цим пощастило,

Бо теща у мене і добра і мила!

Тому я Вас, тещо, обожнюю прямо,

З любов’ю й повагою кличу Вас "мамо"!

Хай тільки добро Вам дарує весь світ!

Вітаю Вас, мамо! Від зятя привіт!

День тещі картинки

***

Летять роки, мов чайки над водою,

Разом із ними — доля непроста,

А Ви завжди лишайтесь молодою,

Живіть у щасті й радості — до ста!

З Днем тещі привітання

***

Хай душа повік не плаче,

Тиск туди-сюди не скаче,

Щоб смачненькі страви в мисці,

Речі в домі всі на місці,

Щоб здоров'я прибувало,

Сонце щедро зігрівало,

Щоби щастя, тещо мила,

Вас дощем рясним омило!

День тещі листівки
Картинки З Днем тещі
Прикольні картинки З Днем тещі
З днем тещі листівки картинки
День тещі в Україні 2021

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти