У Росії жодних шансів: астролог передбачив результат наступу РФ і "цікаву ситуацію" в Кремлі

Астролог Влад Росс оцінив шанси Росії взяти Харків і Суми та передбачив можливість перевороту в Кремлі / Главред

Захопити Харків і Суми Росії не світить. Ракетний Армагеддон, який Путін влаштовує Харкову, скоро закінчиться.

Російський наступ на Харківщині буксує. Харків виявився окупаційним військам не по зубах, тому Росія навіть відклала наступ на Суми.

Взагалі, Суми і Сумська область – під знаком Терези, а це мирний знак зодіаку. Тому Сумщина і на початку широкомасштабного вторгнення у 2022 році постраждала менше, ніж Чернігівщина, Харківщина та Київщина. Цього разу теж обійшлося, і зараз російські війська на Суми не підуть. Окупанти не можуть захопити Вовчанськ, уже практично зруйнувавши місто, що тоді говорити про інші великі міста.

У Росії немає жодних шансів узяти Харків і Суми. Максимум, що вони можуть захопити, це сіру зону в Харківській області. Росії не світить не те що дійти до Харкова, а навіть наблизитися до нього на відстань артилерійського пострілу – 40 км. Тож харків'ян можу заспокоїти: ворог не пройде.

Що стосується Києва, то найнебезпечніший момент для нього буде в липні і серпні, якраз у період Олімпійських ігор. Коли Олімпійські ігри розпочнуться в Парижі 26 липня, російські війська можуть спробувати піти на Київ.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса про перспективи наступу російських військ на Харківщині та Сумщині:

А взагалі, Росія зосередить свої зусилля в районі двох міст – Часів Яр і Покровськ. Свою стратегічну перемогу росіяни хочуть оформити саме там. Адже якщо вони візьмуть Покровськ, це буде для них важливе досягнення – так вони отримають можливість виходу на Дніпропетровську область. Нам важливо утримати Часів Яр і Покровськ, і тоді прорив фронту не станеться.

Це дві основні точки, куди ворог цілиться, а Харківська і Сумська область – лише для відволікання уваги української оборони і відтягування наших сил.

За моїми прогнозами, максимум окупантів – це Вовчанськ, тільки його вони можуть взяти.

Кілька слів про ракетний терор Харкова. У червні Харків прикриє система ППО Patriot у зв'язці з Iris-T та іншими системами. Ба більше, знищуватимуться системи С-300, якими найбільше обстрілюють Харків, їх повністю рознесуть. Тому Харкову залишилося страждати недовго, максимум ще місяць. Далі системи С-300 і С-400, що знаходяться на території РФ, будуть знищені ATACMS і не тільки. Завдяки цьому Харкову більше не доведеться переживати такий ракетний Армагеддон, як зараз, усе це закінчиться в червні.

Крім того, зірки кажуть, що в жовтні-листопаді 2024 року ЗСУ перейдуть у контрнаступ. Раніше жовтня не вийде.

Ба більше, цікава ситуація зараз почне програватися в Кремлі, де можливі несподівані ситуації, навіть переворот. Особливо це стало ймовірно після відсторонення генерала Попова. Армія РФ може піти проти ФСБ, яка очолює Росію, і скинути цю владу. Будемо сподіватися на бунт і повторення в Росії подій 1917 року, коли армія пішла на столицю Петербург і повалила царя.

Це обумовлено тим, що до Землі все ближче підходить зелена комета, її вже видно неозброєним оком. Вона може принести перевороти в усіх тих країнах, де відбувається повне беззаконня.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Крім того, комета починає усувати махрових убивць. Її вплив ми вже бачимо: під час аварії вертольота загинув президент Ірану Ібрагім Раїсі, був підстрелений словацький прем'єр-міністр Роберт Фіцо. Наступним на черзі може бути Лукашенко. У підвішеному стані перебуває і Дональд Трамп, якого можуть прибрати. Як, до речі, і двійника Путіна.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Новини заразКонтакти