Гороскоп на червень-2024 від Влада Росса: чим небезпечний місяць і в яких справах чекати удачі

Астролог Влад Росс склав гороскоп на червень-2024 і розповів, чого чекати у справах, коханні та фінансовій сфері / Главред

Гороскоп на червень 2024 року обіцяє неспокійний місяць із кількома напруженими періодами і небезпечними подіями у війні.

Астрологічний прогноз погоди на червень 2024 року не обіцяє штилю. Цього місяця діятиме кілька напружених аспектів, одним із яких є стресовий квадрат Марса і Плутона в середині червня. Саме в цей період – 15-22 червня – можуть відбуватися найжахливіші події у військових діях.

Перша половина червня пройде під впливом знака Близнюки. Це буде час спілкування. Дві планети великого і малого щастя – Венера і Юпітер – увійшли в цей знак, тому Близнюки будуть "королями місяця". Це також буде час уваги і турботи про близьких людей і самих себе, оскільки швидкі планети опиняться в знаку Рака.

Меркурій рухатиметься Близнюками з 3 по 17 червня. Меркурій керує цим знаком, тому Близнюки будуть у фаворі. У цей період хороші якості розкриватимуться максимально. Це найкращий час для початку торгівлі та відкриття бізнесу, а також усього, що пов'язано з ІТ-технологіями. Швидкість думки збільшиться, інформація надходитиме у великих обсягах. Усі думки, образи, плани і проєкти, які будуть закладені 6 червня, згодом будуть реалізовані. Сприятливо організувати поблизу цієї дати майстер-класи та тренінги.

Після 17 червня Меркурій опиниться у знаку Рака. У цей період посилиться чутливість до слів, будь-якої інформації. Прекрасний час для купівлі нерухомості. З іншого боку, в цей період люди стануть трохи більш образливими, емоційно сприйматимуть слова, будуть настороженими і недовірливими до інформації, і це буде цілком адекватно.

Уповільнення швидкості Сатурна – це ще одна важлива астроподія. 29 червня ця планета перейде в ретроградний рух. Професіоналізм і стрижень, який не був вироблений досі, можуть несподівано підставити в певній ситуації. Можуть сповільнитися або призупинитися деякі процеси, підвладні Сатурну, а події, що розгортаються, змусять переглянути плани або змінити напрямок розвитку. Ідеться більшою мірою про серйозні проєкти, ніж про повсякденні справи. Тому в червні стратегічних процесів краще не починати, а більше цікавитися повсякденними справами. Червень – це місяць тактиків, але не стратегів.

Ділова активність

З 25 червня до 3 липня спостерігатиметься гальмування у справах і серйозні кризи. Зате з'явиться можливість щось виправити або перебудувати, а також закінчити незавершені справи.

9 червня Марс залишить свій знак – Овна, знак війни. Після цього енергетика війни України і Росії почне слабшати. Марс перейде в знак своєї слабкості – Телець. Якраз 15-26 червня будуть мирні переговори у Швейцарії під знаком Тельця, а це знак України. Це означає, що в найближчі півтора місяця війна може бути заморожена.

У цей час з'явиться можливість зміцнитися на своїх позиціях і гарненько попрацювати над розпочатим, особливо це стосується бізнесменів. Тому важливо встигнути в першій декаді червня відкрити нову фірму, а далі розвивати фінансову стратегію на найближчий час, не на довгий період.

Марс у Тельці слабкий, але йому вистачить енергії, щоб продовжувати розпочаті справи.

9-12 червня буде напружене з'єднання Марса з Плутоном. Це найкатастрофічніша точка, коли може статися щось непоправне. Важливо, щоб у ці дні ППО України працювало, як годинник, особливо це стосується Одеси, Харкова, Києва, Дніпра і Запоріжжя.

В решту часу місяця Марс створюватиме гармонійні аспекти, підтримуючи хорошу атмосферу для бізнесменів і ділової активності. Весь червень – це непоганий період для сільськогосподарської та харчової промисловості, фінансової сфери. Також час сприятливий для сфери нерухомості та будь-яких операцій з нею. Якщо навесні нерухомість практично не продавалася, то зараз, після входження Марса в знак Рака в другій половині червня, будь-які проєкти та угоди із землею і нерухомістю будуть успішними.

Дивіться відео з астрологічним прогнозом Влада Росса на червень 2024 року:

Гроші

Венера зробить аспект із Сатурном 8 червня, і поблизу нього виникнуть складнощі із взаєморозумінням, можуть бути фінансові складнощі і втрати, переживання з приводу грошей.

7-9 червня не варто просити підвищення зарплати або премії.

16-18 червня на нас чекає негативний аспект Венери до Нептуна, а Нептун – це планета обманів та ілюзій. Це загрожує невдалими вкладеннями грошей. Тому в ці дні небезпечно ризикувати і робити важливі покупки. Краще в ці дні утриматися від походів по магазинах – будуть абсолютно марні витрати.

Кохання і стосунки

Планета кохання і стосунків Венера в червні 2024 року буде йти по знаку Близнюки до 17 червня, а потім перейде в Рака. Якщо до 17 червня для створення довгих серйозних стосунків Венера не буде годитися, то після цієї дати, навпаки, можна знайомитися, влаштовувати побачення, представляти другу половинку батькам.

Якщо транзит Венери по Близнюках принесе більше обманів і розчарувань, то в період Венери в Близнюках вдасться склеїти те, що не вдавалося склеїти раніше: зруйновані стосунки з близькими людьми можна буде відновити, з партнером, з яким перебували у сварці, можна буде помиритися й досягти взаєморозуміння.

Гармонійний аспект Венери і Марса 29 червня додасть позитивних емоцій і бажання зблизитися.

Найкращі дати для одруження або вінчання – 28, 29, 30 червня.

Тож друга половина червня за Венери в Рака набагато сприятливіша для особистого життя і стосунків. Це час романтики, чутливості, бажання ділитися турботою. Якщо виявити участь і турботу, особливо наприкінці місяця, ваш партнер відповість взаємністю, навіть якщо вагався перед цим.

Поїздки та подорожі

У червні 2024-го буде достатньо сприятливих днів для швидких і не дуже далеких поїздок. Меркурій опиниться в знаку Близнюків, що багатьох змусить частіше виходити з дому і шукати нових вражень. Загалом, червень - непоганий період для відвідування різних місць.

Юпітер теж уже починає свій шлях Близнюками, відкриваючи нові можливості для переміщень.

9-13 червня краще не вирушати в дорогу і триматися подалі від місць із великим скупченням людей. У ці дні є ризик поломок транспорту, проблем із документами, запізнень, природних та інших катаклізмів. Краще навіть не сідати за кермо.

Сприятливі дні для поїздок у червні-2024:

Найнесприятливіші дні для подорожей: 9-13, 17, 18, 20, 21, 25 червня.

Небезпечні періоди

У червні сформується напружений аспект Марса і Плутона. Ті процеси, які могли початися в середині лютого, саме в червні можуть розігратися повною мірою і створити кризу. Тому варто згадати, що ви робили в лютому, адже зараз звідти може прилетіти бумеранг.

Критичний період цього місяця буде поблизу 11-12 червня, коли Місяць перейде в знак Діви.

Також Чорний Місяць завершить свій шлях по знаку Діви і перейде у Терези, що говорить про те, що всі переговори можуть бути з червоточиною. Тому в найближчі дев'ять місяців не варто вірити в те, що досягнуто домовленостей і встановлено мир. За Чорного Місяця у Терезах домогтися справедливого миру для України буде неможливо.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Що можна і чого не можна робити в червні

У червні 2024 року рекомендується: вчитися, складати іспити, захищати дипломи; починати вивчати іноземну мову; відповідально підходити до будь-якої діяльності без очікування отримати миттєвий результат; робити щось власноруч, займатися ремонтом; купувати нерухомість і землю; саджати рослини; здійснювати тільки обдумані покупки й заощаджувати; донатити на дрони для української армії.

У червні 2024 року не рекомендується: бувати в місцях великого скупчення людей; нехтувати безпекою (наймасовіший обстріл буде десь у середині червня, аж до 22-го числа); заводити нові знайомства до 17 червня; одружуватися на початку місяця; з'ясовувати стосунки з діловими й особистими партнерами, інакше можна посваритися і розлучитися; ризикувати фінансами, особливо 10-12 червня.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Новини заразКонтакти