Як легко встановити рингтон на дзвінок на телефоні: ставимо свою пісню

Як завантажити та встановити рингтон на iPhone або Android / IBTimes

У цій статті ми детально розповімо, як поставити будь-яку пісню на дзвінок вашого пристрою.

Стандартні мелодії для смартфонів, попри їх універсальність, вже не в моді. Світ з кожним днем стає все яскравішим. Цінується індивідуальність, і показувати її тепер можна набагато легше.

Це можна робити не тільки через одяг, яскраві волосся, творчість, а й встановивши унікальний рингтон. Завантажити рингтон на дзвінок тепер не складно. Для цього не потрібно записувати вподобану пісню з радіо або використовувати Bluetooth, як в 90-х і 00-Х.

Можна використовувати спеціальні сервіси з безкоштовними мелодіями або купувати більш ексклюзивні варіанти. Вибір тільки за вами. Однак, звантажити рингтон це тільки пів справи. Через високі стандарти безпеки смартфонів, може виникнути проблема з установкою музики на дзвінок. У цій статті ми детально розповімо, як поставити будь-яку пісню на дзвінок вашого пристрою.

Рингтон на дзвінок Android

Операційна система Android більш лояльна до користувача в плані налаштувань системи безпеки, ніж iOS, тому існує кілька способів того, як можна встановити рингтон на телефон.

По-перше, це можна зробити через вбудований програвач. Відкриваємо список пісень, вибираємо улюблену, шукаємо контекстне меню (його можна відкрити за допомогою довгого натискання або трьох точок) і вибираємо "Встановити як Дзвінок телефону". Також можна встановити рингтон на смс.

По-друге, можна використовувати налаштування. Після того як ви змогли звантажити рингтон на телефон, заходимо в пункт "управління звуком". Інтерфейс налаштувань часто налаштований для максимальної зручності користувача, тому там ви швидко зможете знайти вкладку "мелодія дзвінка", і встановити сподобалася варіант.

По-третє, можна використовувати сторонні програми.

Рингтон на дзвінок iPhone

Змінити рингтон на смартфоні Apple не складно, якщо говорити про стандартні мелодії. Проблеми починаються, як тільки користувач намагається завантажити та встановити власний варіант. У першому випадку алгоритм дії виглядає наступним чином:

Завантажити рингтон безкоштовно і встановити його можна за допомогою сторонніх програм, таких як Logic Pro X і Garageband. В їх інтерфейс вбудована інструкція користування, тому процедура буде швидкою і простою.

На рингтон звантажити безкоштовно можна жарти, музику з фільмів, класичні твори. Існують тисячі варіантів мелодій на різний смак і колір. Будьте собою, використовуйте призначені для користувача рингтони.

Раніше ми розповідали, як видалити свою сторінку в Instagram, і що робити, якщо захочеться її відновити.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти