Переможниця Холостяка без трусиків розбурхала відвертим образом

Даша Квіткова / instagram.com/kvittkova/

Колишня учасниця шоу Холостяк Даша Квіткова побалувала шанувальників яскравим кадром.

Українська блогерка переможниця романтичного шоу Холостяк Даша Квіткова, яка вийшла заміж за свого "Холостяка" Микиту Добриніна, іноді публікує відверті фото, або відкриває з шанувальниками обговорення інтимних тем. Так що, мало хто здивувався, коли вона засвітилася без трусиків.

Даша Квіткова в Instagram опублікувала фото в білій сукні із занадто відвертим розрізом на стегнах, так, що всі її шанувальники змогли оцінити соковиті принади Квіткової, а також помітили, що під наряд вона не надягла трусики - не видно ниточок.

"Чи сумую я за животиком? Ні. Мені подобається відчувати себе легшою, спритнішою і швидшою. Але я шалено сумую за станом під час вагітності. З жінкою відбуваються неймовірні речі в цей період і енергетика виходить скажена. Жінки під час вагітності найпрекрасніші, найкрасивіші і Квітучі. P. S. Зараз мене навряд чи можна назвати квітучою", - пише Квіткова.

"Квіткова не може бути не квітучою", "Скільки ніжності в одній фотографії", "Вааааааа, якааааа Даша красива! Волосся. Сукня. Погляд!) ", "Я теж не сумую, але і схуднути не можу) їм все, а треба спорт...", "Даша ви добре виглядаєте. Де платтячко купили?", "Дуже жіночна", - пишуть їй в коментарях.

Раніше холостячка Злата Огневич без білизни звела з розуму шикарним тілом у зухвалій фотосесії.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти