У Росії стався переворот, Путін відсторонений від влади - астролог Влад Росс

27 січня 2023, 07:07оновлено 27 січня 2023, 14:09
За його словами, в Росії 8-10 січня стався переворот, коли був відсторонений організатор ПВК Вагнера Євген Пригожин.
Володимир Путін
Володимир Путін / Фото ua.depositphotos.com

Владу в Росії після перевороту захопили Микола Патрушев зі своєю компанією, в яку входять Герасимов і Шойгу.

В Росії 8-10 січня стався переворот, коли був відсторонений організатор ПВК Вагнера Євген Пригожин, в інтерв'ю ТСН розповів відомий астролог Влад Росс.

Фактично до влади прийшли Секретар Ради Безпеки Росії Микола Патрушев зі своєю компанією: тобто генерала Валерія Герасимова тут же він призначив, який головує над всією армією, тут же Міністра оборони РФ Сергія Шойгу повернули до влади.

відео дня

Також Росс зазначив, що за деякими даними, Пригожину залишилося жити зовсім недовго.

Війна в Україні

У жовтні 2022 року Суровікін був призначений новим командувачем окупантами в Україні. Вже через місяць Суровікін вирішив вивести російські війська з Херсона.

У ЗМІ неодноразово публікувалася інформація, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу і глава Генштабу Валерій Герасимов фактично відсторонені від керівництва військами у зв'язку з провалами окупаційної операції в Україні.

Радник офісу президента Олексій Арестович 17 грудня заявив, що ЗСУ намагалися ліквідувати керівника Генштабу РФ Валерія Герасимова навесні поточного року, коли він прибув до штабу окупантів у захопленому Ізюмі. За його словами, Герасимов поїхав до того, як було завдано удару.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти