Як легко встановити рингтон на дзвінок на телефоні: ставимо свою пісню

22 січня 2021, 23:30оновлено 24 січня 2021, 13:27
У цій статті ми детально розповімо, як поставити будь-яку пісню на дзвінок вашого пристрою.
Як легко встановити рингтон на дзвінок на телефоні: ставимо свою пісню
Як завантажити та встановити рингтон на iPhone або Android / IBTimes

Стандартні мелодії для смартфонів, попри їх універсальність, вже не в моді. Світ з кожним днем стає все яскравішим. Цінується індивідуальність, і показувати її тепер можна набагато легше.

Це можна робити не тільки через одяг, яскраві волосся, творчість, а й встановивши унікальний рингтон. Завантажити рингтон на дзвінок тепер не складно. Для цього не потрібно записувати вподобану пісню з радіо або використовувати Bluetooth, як в 90-х і 00-Х.

Можна використовувати спеціальні сервіси з безкоштовними мелодіями або купувати більш ексклюзивні варіанти. Вибір тільки за вами. Однак, звантажити рингтон це тільки пів справи. Через високі стандарти безпеки смартфонів, може виникнути проблема з установкою музики на дзвінок. У цій статті ми детально розповімо, як поставити будь-яку пісню на дзвінок вашого пристрою.

відео дня

Рингтон на дзвінок Android

Операційна система Android більш лояльна до користувача в плані налаштувань системи безпеки, ніж iOS, тому існує кілька способів того, як можна встановити рингтон на телефон.

По-перше, це можна зробити через вбудований програвач. Відкриваємо список пісень, вибираємо улюблену, шукаємо контекстне меню (його можна відкрити за допомогою довгого натискання або трьох точок) і вибираємо "Встановити як Дзвінок телефону". Також можна встановити рингтон на смс.

По-друге, можна використовувати налаштування. Після того як ви змогли звантажити рингтон на телефон, заходимо в пункт "управління звуком". Інтерфейс налаштувань часто налаштований для максимальної зручності користувача, тому там ви швидко зможете знайти вкладку "мелодія дзвінка", і встановити сподобалася варіант.

По-третє, можна використовувати сторонні програми.

Як легко встановити рингтон на дзвінок на телефоні: ставимо свою пісню

Рингтон на дзвінок iPhone

Змінити рингтон на смартфоні Apple не складно, якщо говорити про стандартні мелодії. Проблеми починаються, як тільки користувач намагається завантажити та встановити власний варіант. У першому випадку алгоритм дії виглядає наступним чином:

  • Необхідно зайти в Налаштування;
  • Вибрати "Змінити мелодію";
  • Підібрати вподобаний варіант на будильник, дзвінок або смс.
Як легко встановити рингтон на дзвінок на телефоні: ставимо свою пісню

Завантажити рингтон безкоштовно і встановити його можна за допомогою сторонніх програм, таких як Logic Pro X і Garageband. В їх інтерфейс вбудована інструкція користування, тому процедура буде швидкою і простою.

На рингтон звантажити безкоштовно можна жарти, музику з фільмів, класичні твори. Існують тисячі варіантів мелодій на різний смак і колір. Будьте собою, використовуйте призначені для користувача рингтони.

Раніше ми розповідали, як видалити свою сторінку в Instagram, і що робити, якщо захочеться її відновити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти