StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Гри престолів" Джек Глісон приїхав до Києва підтримати ЗСУ та українців

16 лютого 2023, 16:55оновлено 16 лютого 2023, 17:26
Ірландський актор Джек Глісон, найбільш відомий роллю Джоффрі Баратеона в серіалі "Гра престолів", приїхав до Києва заради підтримки українців.
Джек Глісон в Києві
Джек Глісон в Києві / ua.depositphotos.com і Facebook К. Чепури

Відомий актор з Ірландії Джек Глісон, який прославився роллю юного короля-негідника в фентезі-серіалі телеканалу HBO "Гра престолів", приїхав в Україну і швидко дістався Києва. Про це на своїй сторінці в Facebook написала організатор його візиту, режисер Катерина Чепура,

Відомо, що в столиці України Глісон гостюватиме три-чотири дні. Актор разом з друзями пригнав в нашу країну пікап для ЗСУ і планує зустрітися з українськими військовослужбовцями. Спершу він провів фанатську зустріч у Київському академічному театрі юного глядача на Липках (всі гроші з цього заходу передадуть на допомогу українській армії). Трохи пізніше він планує провести благодійний кіноінтенсив, всі виручені кошти від якого будуть спрямовані на придбання вантажівки для українських мінометників.

Джек Глісон в Києві

Нагадаємо, раніше легенда світової поп-музики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу наймасштабнішому британському музичному фестивалі - Гластонбері. Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Як розповіли журналістам джерела з оточення музиканта, він навмисно виключив інший хіт The Beatles ‒ Back in the U. S. S. R. ‒ зі свого концерту в Гластонбері і всіх майбутніх виступів.

Пізніше повідомлялося про те, що легенда французького кіно Ален Делон приєднався до проекту солідарності з українським народом від журналістської команди Cyril Viguier та посольства України. У його рамках 86-річний легендарний актор прочитав вірші українського Кобзаря Тараса Шевченка.

Інші новини про шоу-бізнес:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти