StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жінка-вамп в тілі сусідської дівчини: Дженна Ортега примірила відверту напівпрозору сукню

14 березня 2023, 13:43
Молода зірка серіалу Венздей не перестає дивувати шанувальників сміливими образами.
Дженна Ортега
Дженна Ортега показала фігуру в напівпрозорій сукні з глибоким вирізом / instagram.com/jennaortega

20-річна американська акторка Дженна Ортега після успіху Венздей, яку зіграла в суперпопулярному однойменному серіалі, стала бажаною гостею не тільки на всіх кіномайданчиках, а й на зйомках для іменитих глянцевих видань.

Так днями молода артистка дала інтерв'ю і взяла участь у фотосесії для нового номера The Sunday Times Style. Старлетка розповіла про якісно новий рівень популярності, як вона його переживає та як знаходить для себе баланс між роботою і життям.

Між тим на сторінці Ортеги в Instagram вже з'явився перший кадр зі зйомок, в якому акторка постала в сміливому вбранні, яке, втім, прекрасно відображає те, якою її бачать глядачі - висхідним секс-символом та милим дівчиськом з безневинним личком одночасно.

відео дня

Один з образів для зйомок Дженни являє собою відкриту сукню з глибоким вирізом і прозорими вставками, облямовану лебединим пухом. На контрасті з нею грають злегка спущені білі шкарпетки та чорні туфельки в стилі "бебі-дол".

Акторка сидить у вільній позі, закинувши ногу на ногу, та посміхається. Сама Ортега залишила знімок без коментарів, зате красномовству її шанувальників не було меж, так їм сподобався її новий образ.

Раніше українська акторка і зірка першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина показала плоский животик і пограла сталевими кубиками преса в пікантному топі.

Також українська співачка MamaRika похвалилася разюче підтягнутою фігурою всього через тиждень після пологів, і поділилася своїм секретом стрункості для молодих мам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти