StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Віктора Павлика надула собі губи

10 березня 2023, 22:54
Вона написала, що після такої процедури з нею не буде розмовляти чоловік.
Катерина Репяхова, Віктор Павліка
Катерина Репяхова, Віктор Павліка / instagram.com/repyahovakate

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила своїм фоловерам в Instagram про те, що вона збільшила собі губи.

"Сьогодні мене чекає процедура, після якої, швидше за все, чоловік не буде зі мною розмовляти. Але я впевнена, що він дуже скоро змінить свою думку", - написала жінка.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова / Instagram

Судячи з усього, Катя домовилася про бартер, адже всіляко нахвалювала майстра, який наколов їй губи. "Шкода, що багато людей вважають, що збільшення губ - це завжди качка-стайл", - пише Катя.

відео дня
Катерина Репяхова
Катерина Репяхова / Instagram
Катерина Репяхова
Катерина Репяхова / Instagram

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова вирішити чесно розповісти про правдивість чуток, які крутяться навколо її пари з українським співаком Вкитором Павликом. На своїй сторінці в Instagram вона поцікавилася у підписників, на які плітки про її сім'ю вони натикалися найчастіше. Наприклад, фанати вирішили уточнити, чи насправді Павлик ще був у шлюбі з Ларисою Созаєвою, своєю з третьою дружиною, коли почав будувати стосунки з Репяховою.

Блогерка підтвердила, що їх роман з музикантом закрутився, коли він вже пішов від дружини, але документи ще не були оформлені. "Віктор залагодив питання з документами / розлученням тільки через рік після того, як пішов від колишньої дружини фактично", - розповідає Репяхова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти