StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я брехала": Селена Гомес розповіла про своє ставлення до боді-позитиву

11 березня 2023, 16:25
Актриса і співачка зізналася, що сильно переживала через людей, які соромили її і її тіло.
Селена Гомес
Селена Гомес / скріншот фільму Dear

Американська актриса і співачка Селена Гомес, яка відкрито популяризує і пропагує любов у своєму тілі, зізналася в приховуванні правди.

Зокрема, мова про те, що Гомес страждала від негативних коментарів в той самий час, як говорила, що їй плювати на критику її фігури, пише Page Six.

Такі одкровення з'явилися в документальному фільмі Apple + "Dear". "Я брехала. Я виходила в інтернет, викладала фото і говорила, що мене не турбує те, що ви говорите", - каже вона.

"Я публікувала ці речі, кажучи, що мене це не турбує, тому що я не хотіла, щоб це турбувало інших людей, які відчувають те ж саме", — продовжила 30-річна Гомес.

Зірка, у якої діагностували вовчак у 2014 році, поділилася, що люди в Інтернеті "не могли чекати", щоб знайти причину, щоб зламати її, незважаючи на хворобливі побічні ефекти її хронічної хвороби. "Мене соромили за те, що я набрала вагу через вовчак", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Селена Гомес завела новий роман з Ендрю Таггартом. Він-діджей і учасник популярного дуету в жанрі EDM-поп The Chainsmokers. За словами інформатора, кохані повністю захоплені один одним, і не бояться з'являтися разом на публіці.

Раніше також франко-італійська модель, старша дочка акторів Моніки Беллуччі і Венсана Касселя, Діва Кассель появляться на обкладинці глянцю Wonderland.

Дівчина, яка дуже схожа на свою матір, італійську актрису Моніку Белуччі, на Діві був чорний мереживний бюстгалтер, а також Чорна вуаль. Варто відзначити, що дівчина виглядала дуже ефектно в новому образі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти