StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я не обираю батьківщину, а обираю сім'ю": українська актриса встала на бік ворога

24 жовтня 2022, 14:11
Актриса "блокує диванних критиків", тому що у них" немає мізків зрозуміти", чому вона не може бути за Україну.
'Я не обираю батьківщину, а обираю сім'ю': українська актриса встала на бік ворога
Актриса без позиції Галина Безрук з чоловіком. Фото Газета.РП

Українська актриса Галина Безрук, яка знімалася в серіалі "Великі Вуйки-2" встала на бік Росії, яка жорстоко обстрілює українські міста і вбиває мирних жителів.

В інтерв'ю російській "Газета.ру", вона розповіла про свою депресію через хейт українських глядачів. Актриса виправдовує свою проросійську позицію дивним чином, мовляв її дитина і чоловік росіяни.

"Я не хочу заглиблюватися в цю тему, але мій глядач, який був зі мною з моєї Батьківщини, можеш собі уявити, як він реагує зараз, що я перебуваю там, де перебуваю. Від мене тисячами відписуються в Instagram", - скаржиться вона на втрату підписників, а не на смерть українських дітей від російських ракет.

відео дня

Вона також вважає, що українці повинні зрозуміти її, якщо "трохи поворушать мізками". За її словами, її повинні зрозуміти, виправдати її дії, тому що її чоловік і син росіяни.

"Ті прокльони, які шлють, я їх вже навіть не читаю. Просто бачу перше слово і відразу блокую. Я навіть не розбираюся, у мене немає часу кожному диванному критику пояснювати ситуацію, яка склалася у мене. Якщо трохи поворушити мізками, цілком зрозуміло, чому я перебуваю там, де я є. Хто мій чоловік, хто моя дитина — якої вони національності. Я вибираю сім'ю. Я не вибираю батьківщину, я вибираю сім'ю. Найближчих мені людей - себе і сім'ю", - каже українська актриса, проживаючи в Росії і замовчуючи війну в Україні.

Нагадаємо, раніше українська актриса Анна Саліванчук поділилася особистою трагедією. У її чоловіка, продюсера студії" Квартал 95 " Олександра Божкова, загинули багато друзів і родичів, які залишалися в Маріуполі на момент окупації Росією.

За словами артистки, які вона озвучила в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк, багато з цих людей загинули.

"Багато знайомих померли. Просто поховані в одній могилі братській. Це була така важка ситуація, ми дуже це переживали. Його однокласники, його хрещена мама, яку звідти намагалися вивести, вони просто сиділи в підвалах і померли від того, що замерзли", – поділилася актриса.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти