StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Стиль - обірванець з великої дороги": Кіркорову дісталося за безглуздий наряд

25 травня 2023, 14:21
Співак-путініст Філіп Кіркоров розсмішив фанатів своїм "відпускним" нарядом. Шанувальники миттю порівняли його з бездомним.
Кіркоров
Філіп Кіркоров / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Скандальний російський співак-естрадник і лютий путініст Філіп Кіркоров чомусь не хоче відпочивати на курортах в межах країни-агресора і постійно їздить за її межі. Тепер він поїхав в район французького Лазурного берега і опублікував фото звідти на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Наряд, по своєму звичайно, Кіркоров вибрав досить дивний-надів рожеву футболку на пару розмірів більше, ніж треба, широкі і рвані джинси, а також важкі чорні кросівки. Однак його фоловери не оцінили образ і закидали глузливими коментарями.

"Вибачте, у нас в Мюнхені бомжі так виглядають", "Не модний. Зараз камуфляж в моді і бронежилет", "Щось недобре коїться з талановитим співаком і чудовою людиною! У цьому прикиді злився з місцевими бомжами! Міняйте стилістів і поганих порадників. Причому, терміново!", "Ну так, зараз бомжарська мода актуальна", "Стиль – обірванець з великої дороги", – написали вони.

'Стиль - обірванець з великої дороги': Кіркорову дісталося за безглуздий наряд
Філіп Кіркоров на Лазурному березі / Instagram

Скріншоти
Скріншоти

Нагадаємо, нещодавно Філіп Кіркоров потрапив у ганебний конфуз на червоній доріжці у московському Халі Crocus City Hall. Зокрема, йому не сподобалося питання журналіста щодо його кошлатої вибіленої "зачіски". Після питань про наряд артиста, один з журналістів вирішив поцікавитися зачіскою Кіркорова: "можна дізнатися, що у вас з зачіскою?".

"Що значить - що з зачіскою? А що у тебе з зачіскою?",- відповів Кіркоров і вдарив репортера між ніг.

І цього далеко не єдиний недавній скандал за участю Кіркорова. Так, під час одного зі своїх виступів, артист-путініст вліз на свого танцюриста. І влаштував провокацію.

Російська еліта втрачає заробіток через любов до Путіна:

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти