StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Соковита і мокра Кім Кардашьян зігнулася під душем в мікро купальнику

3 березня 2023, 00:01оновлено 3 березня 2023, 12:25
Зірка реаліті шоу знову порадувала своїх шанувальників знаменитою фігурою.
Кім Кардашян
Кім Кардашян / Instagram

41-річна бізнесвумен, модель і світська левиця Кім Кардашян порадувала шанувальника новими відвертими фото в крихітному купальнику.

Зірка реаліті-шоу, що стала мільярдером, опублікувала серію сліпучих знімків в купальниках на тлі нехарактерно холодної і дощової погоди в Південній Каліфорнії, пише Page Six.

"У пошуках душі",-підписала в середу 42-річна Кардашьян, запостивши карусель з шести слайдів в Instagram, на якій вона демонструє ледь помітний купальник і витончені аксесуари.

відео дня

Подивитися фото зірки можна тут:

Для сексуальної фотосесії засновниця бренду нижньої білизни одягла трикутний топ від бікіні і трусики-стрінги, які вона поєднала з ланцюжком через живіт з жовтого золота і діамантів.

Спокусливо позуючи в потоці розкішного душу на відкритому повітрі, Кардашьян нахилила голову вгору і назад, зігнувши одне коліно, повністю виставивши напоказ свою знамениту фігуру у вигляді пісочного годинника.

Використовуючи той самий фон, вона прийняла іншу позу в чорних сонцезахисних окулярах.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що мати Кім Кардашьян Кріс Дженнер, яка зустрічається з Корі Гемблом, ведучим і бізнесменом, який молодший за неї на 25 років, підігріла чутки про те, що вони планують узаконити свої стосунки.

Так, на сторінці Кріс в Instagram з'явився знімок її з кору рук, причому на безіменному пальці Дженнер красувалося колечко з розсипом діамантів. Ніяких коментарів світська левиця давати не стала, проте її сім'я професійно вміє тримати інтригу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти