StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Каменських переспівала свій хіт "Это моя ночь" українською

22 лютого 2023, 13:33
Співачка запалила на концерті у Варшаві, де публіка активно підтримала виконання пісні українською.
Настя Каменських
Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських, яка активно підтримує Україну і багато виступає з благодійними концертами по всьому світу, переспівала свій легендарний хіт "Это моя ночь" українською мовою.

Як повідомив телеграм-канал "Музвар", нову пісню співачка презентувала на одному з клубних концертів у Варшаві. Крім відомого синглу, співачка також переклала свою пісню Loca, з якої вона зазвичай починає свої концерти.

"Не бачили відео з "Червоним вином", але переклад точно не за горами", - написав канал.

Відзначимо, що сімейне щастя українських артистів Олексія Потапенка (Потапа) і Насті Каменських під час повномасштабної війни в Україні безліч разів піддавалося сумнівам. Ймовірно, подружжя перестали демонструвати ніжні почуття на публіці, так як вважають це недоречним зараз, проте ходять чутки про те, що у пари не все так гладко.

З соціальних мереж Потапа і Насті також зникли романтичні пости, присвячені один одному. Лише зараз співачка "звернулася" до чоловіка в Instagram - вперше за довгий час.

У сторіс Каменських привітала Потапенко емодзі у формі червоного сердечка з прем'єрою нової пісні - її музикант присвятив волонтерам, які, кожен на свій лад, допомагають наближати перемогу України.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти