StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З одягу - тільки стрінги: Волочкова роздяглася догола посеред пляжу

10 січня 2023, 05:05
Відверто вульгарне фото Анастасії Волочкової обурило її шанувальників.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова / instagram.com/volochkova_art/

Російська балерина Анастасія Волочкова, яка вже кілька днів відпочиває на Мальдівах, приголомшила шанувальників новим знімком.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому позувала тільки в стрінгах. Груди скандальна балерина закрила руками.

"Карусель яскравих фарб", - повідомила Волочкова в підписі до публікації.

Відверто вульгарне фото обурило її шанувальників. Вони впевнені, що Волочковій не варто публікувати такі сміливі кадри. Також вони поспівчували рідним і близьким балерини.

Волочкова роздяглася на пляжі
Волочкова роздяглася на пляжі / скріншот

"Розум з роками так і не прийшов, на жаль", "Я не втрачаю надії, що коли-небудь станеться справжнє диво і Анастасія зцілиться. Це можливо лише з Божою допомогою. І всі знайдуть щастя. Дай Бог", "Як сумно за Анастасію... Але ще більш сумно за її найближчих і таких вже далеких - дочку і маму... І врятувати вони її вже не в силах і спостерігати за тим, як їй погано і стрімко стає все гірше, думаю, їм дуже важко... Мені дуже сумно від цього. Дочка і мама Анастасії - такі хороші люди. За що їм випала така доля?",- писали в коментарях під постом Волочкової.

Нагадаємо, не так давно Волочкова вразила своїм цинізмом. Вона зібралася розважати дітей, яких насильно депортували з України до Росії.

У коментарях під постом користувачі Мережі були шоковані велінням одіозної балерини. Їй нагадали, хто насправді зруйнував українські Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Лисичанськ і позбавив дітей щасливого дитинства.

Раніше російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Більше ганьби Волочкової:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти