StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Горбунов вперше розповів про стосунки з ексдружиною: "Ми не можемо викреслювати якісь речі"

5 квітня 2023, 12:22оновлено 5 квітня 2023, 21:20
Юрій Горбунов і Людмила розлучилися 8 років тому - тепер він може спокійно озирнутися на цей союз.
Юрій Горбунов
Юрій Горбунов розповів про нинішні стосунки з першою дружиною / instagram.com/gorbunovyuriy

Український шоумен і волонтер Юрій Горбунов раніше не розповідав про свій перший шлюб і розлучення з жінкою на ім'я Людмила. Вони були одружені 20 років - з 1995 року по 2015. У тому ж 2015-році у Горбунова зав'язався роман з його колегою Катею Осадчою.

З тих пір у шоумена зовсім інше життя - його пару з ведучою вважають однією з найміцніших в українському шоу-бізнесі, вони щасливі, і разом виховують двох спільних синів.

Проте Людмила повністю так і не зникла з життя Юрія - в інтерв'ю Славі Дьоміну він вперше розповів про те, які зараз у нього стосунки з колишньою дружиною. Виявилося, що Горбунов все ще підтримує з нею зв'язок.

Зокрема він зізнався, що розрив дався йому нелегко, проте після всіх цих років він вже не відчуває сильного емоційного зв'язку ексдружиною, що полегшило спілкування. Йому навіть здається дивним те, що деякі не можуть нормально комунікувати з колишніми партнерами.

"Вона в Америці, у дітей. Вона ще до війни поїхала і зараз хоче повертатися. Це ж наше життя, ми не можемо викреслювати якісь речі, з якими були пов'язані роками. Роками! Не спілкуватися зі своїми колишніми – ну не знаю, що повинно статися. Я не скажу, що ми зараз часто спілкуємося. Але в неї тут залишилося житло. Раз на два місяці зідзвонюємося. Це нормальні людські стосунки. На початку було складно, так. Зараз емоційна складова із цього процесу випала. У нас не було дітей у першому шлюбі. Були діти від першого шлюбу Люди", - розповідає Юрій Горбунов.

Раніше український співак і комік Володимир Дантес, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, заступився за артистку - він жорстко осадив глядачку, яка вирішила образити Додо в його присутності.

Також співачка і головна героїня другого сезону" Холостячки " Злата Огневич розповіла, кого б зараз вона вибрала на шоу, якби можна було повернути час назад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти