StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Катерина Репяхова показала своє "оновлене" обличчя після пластичних операцій

22 березня 2023, 20:41
Дружина Віктора Павліка насолоджується результатом, та вже планує подальші метаморфози.
Катерина Репяхова
Катерина Репяхова показала, як виглядають її ніс та підборіддя після пластики / instagram.com/repyahovakate

Українська блогерка, бізнесвумен, концертний директор Віктора Павліка та його дружина Катерина Репяхова сьогодні зробила важливий крок на шляху до зовнішності своєї мрії - зробила ринопластику і ліпофілінг підборіддя.

І хоч зараз її обличчя опухло і вкрите синцями, на своїй сторінці в Instagram вона вже хвалиться першими помітними результатами. Також Репяхова розповіла, чому вона зважилася на операцію, і які ще процедури вона планує проводити надалі.

Зокрема вона показала фотографії свого носа "до і після" від хірурга - Репяхову не влаштовувала горбинка і "роздвоєний" кінчик, які тепер відкоригували. На знімках видно, що зараз ніс кирпатий, але він буде опускатися в міру відновлення. До слова, на реабілітацію у Катерини піде близько року. "Яка я щаслива! Не перестану це казати. Реабілітація вартує того", - пише блогерка.

відео дня

Також Катерина мотивувала корекцію свого підборіддя за допомогою закачування жирових тканин з живота. Вона розповіла, що у неї дуже коротке підборіддя, через це навіть при легкому нахилі голови у неї з'являвся друге. Її це бентежило навіть більше, ніж форма носа, тому на процедуру Репяхова зважилася не замислюючись.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова показала, як виглядають її ніс та підборіддя після пластики / instagram.com/repyahovakate

Однак зараз, коли її обличчя з точки зору хірургії стало більш пропорційним, блогерка не впевнена, що зупиниться на процедурі ліпофілінгу. Вона вже всерйоз замислюється над вживленням імплантату. "Мені додали мій жир з живота і зробили довшим. Але ця процедура не робить його набагато довшим. Скоріш за все, я згодом поставлю імплантат", - поділилася Репяхова.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова показала, як виглядають її ніс та підборіддя після пластики / instagram.com/repyahovakate

Раніше Віктор Павлік показав свою 82-річну маму Олександру Григорівну - він разом із півторарічним сином Мішею відвідав її напередодні свят у рідній Теребовлі.

Також Катерина Репяхова, дружина музиканта, заткнула рот злостивцям, які підколюють подружжя через велику різницю у віці, і показала, як Віктор Павлік грає м'язами на камеру.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти