StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дантес спробував виправдати Потапа за пісню про волонтерів, яка обурила Мережу

1 березня 2023, 15:19
Володимир Дантес розповів, що думає про нову пісню Потапа Волонтер, яку жорстко розкритикували в українському сегменті Інтернету.
Потап, Дантес
Потап і Володимир Дантес / Колаж фото УНІАН

Співак, стендап-комік і волонтер Володимир Дантес спробував виправдати свого колегу, українського репера і продюсера Потапа (Олексія Потапенка) за скандальний трек під назвою "Волонтер" ‒ в рамках програми "Ґрунт"на YouTube.

"Я колись думав собі: треба про колег правду-матку рубати. Знаєте, коментарі, мабуть, говорять самі за себе. З іншого боку, чесно, я дуже добра людина, дуже добра. І в якийсь момент я так намагаюся поставити себе на його місце. Може, він так собі уявляє волонтерство? Може, у нього це так? Я ще тобі скажу так: це класний досвід для будь-якого артиста. Тебе цей досвід навчить в майбутньому робити щось інше", - сказав Дантес.

Крім того, співак вважає, що створювати патріотичні пісні потрібно дуже акуратно ‒ для того, щоб не скочуватися в "шароварщину".

"Особисто я проти пісень, в яких зустрічаються слово "війна" і т.д. на жаль, артисти, а я себе зараховую до артистів, тому я так само, ми зробили зі слів "байрактари", "безпілотники", "дрони", "калина" шароварщину. Це, знаєте, як колись в українських книгах показували, як українці одягалися: шаровари, дівчата з вінками. Це ж не так. Це - совкова історія", - підсумував Дантес.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що колумбійська попзірка Шакіра відсудила у чоловіка, футболіста Жерара Піке, опіку над їх спільними дітьми Міланом і Сашею. Артистка і спортсмен розлучаються через невірність останнього.

Також голлівудська комедійна актриса Ребел Вілсон, після скоєного нею камінг-ауту, як бісексуальної жінки, стала матір'ю в перший раз. У Вілсон народилася дочка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти