"Буде жарко!": розкрилася правда про відпочинок Корольової в Африці

10 грудня 2020, 15:22
Виявляється, Наташа Корольова не просто відпочивала відлюдницею в Африці з диким племенем. Вона нарешті розкрила свою справжню мету поїздки.
Наташа Корольова
Наташа Корольова/instagram / Koroleva__ru

Російська співачка Наташа Корольова не просто поїхала відпочити від Тарзана-її зазвали на зйомки екстремального реаліті в стилі Світу навиворіт з Дімою Комаровим.

Співачка зізналася, що зважилася на екзотичне випробування, і там сама себе випробовує. За словами Наташі Корольової "буде жарко". Шоу варто очікувати на російському каналі "П'ятниця".

"Я зробила це. Моя втеча на острів стала справжньою перевіркою себе. Я виживала один на один з дикою природою, жила в племені Бома у місцевих аборигенів. Я добувала собі їжу, полювала, проходила шаманські обряди і навіть прийняла домашні пологи в племені. Це було неймовірно складно, це був справжній виклик! Кілька разів я хотіла все кинути і повернутися додому. Але бажання зрозуміти, чого я стою насправді подолало всі мої страхи. Я пройшла це випробування до кінця і це було потужна перезавантаження яке дало мені можливість знову знайти крила, і зробити важливі для себе висновки!",- написала вона.

відео дня

Але словами Корольової, на острові вона вела свій відеощоденник, який буде показувати телеканал вигляді шоу. Це буде новий проект "Плем'я". Шоу вийде на каналі П'ятниця 21 грудня.

Нагадаємо, що до цього Королева оголосила, що вирішила поїхати на відпочинок в Африку. Королева вирішила відпочити від скандалів з Тарзаном, і очистити ауру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти