StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брюнетка-Брежнєва запалила в новому кліпі українською мовою

24 березня 2023, 15:02
Співачка презентувала нову пісню українською мовою, яка дуже подобається їй самій.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва / Instagram

Українська співачка Віра Брежнєва, яка довгий час виступала в країні-агресорі Росії, а також з якоїсь причини вважалася там російською співачкою, випустила новий кліп українською мовою.

Раніше співачка чітко позначила свою проукраїнську позицію, зайнялася волонтерством, а також вирішила продати свою російську нерухомість і повернутися до Києва.

Тепер же вона показала свій новий кліп, де з'явилася в абсолютно несподіваному образі, а саме змінила свій колір волосся з блондинки на брюнетку.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва / Instagram

Брежнєва розповіла, що пісня є особливою для неї, тому що відображає особисті внутрішні трансформації: "Я дуже глибоко заглянула в себе за минулий рік, сьогодні я відчуваю себе по-іншому і все тепер інше. Пісня і відео "Такі ми люди" є відображенням цих змін. Але нагадування для всіх, хто в силу різних обставин міг зневіритися - суперсила всередині нас самих".

Нагадаємо, напередодні виявилося, що розкішний триповерховий особняк Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе у Підмосков'ї виставлений на продаж за нечувану суму.

Також на російському телебаченні продовжують вправлятися в комічному "вирізанні" неугодних з ефіру. Наприклад епізод популярного серіалу, де ключовою фігурою стала Віра Брежнєва, обкорнали так, що сюжет втратив будь-який сенс.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти