Елітний карантин: ЗМІ з'ясували, куди зникла Тимошенко

19 травня 2020, 19:06
Журналісти Схем повідомили, що лідер Батьківщини під час карантину відпочивала в елітному готелі Львівської області.
Тимошенко
Тимошенко відпочивала в елітному готелі під час карантину / УНІАН

Журналістам Схем вдалося дізнатися, куди зникла лідер Батьківщини Юлія Тимошенко під час карантину. Зокрема, вона не була присутня на важливому позачерговому пленарному засіданні Ради.

Зазначимо, Юлія Тимошенко протягом декількох тижнів була в центрі уваги як українських, так і закордонних ЗМІ - через понад 5000000 доларів, які вона задекларувала як "шкоду, заподіяну політичними репресіями під час президентства Віктора Януковича". Але потім вона зникла з публічного простору на певний час.

Журналістам ЗМІ вдалося дізнатися, що Тимошенко перебувала в п'ятизірковому елітному готелі Edem Resort у Львівській області. Згідно з правилами готелю, Тимошенко мала заселитися туди як мінімум на тиждень, а вартість проживання становить від 50 до 200 тис. доларів в залежності від обраного типу послуг.

Юлія Тимошенко в готелі перебувала саме в той час, коли Верховна Рада на позачерговому засіданні розглядала важливе питання захисту українських медиків під час пандемії коронавірусу, що у фракції Батьківщина називали "пріоритетом номер один".

Також вдалося з'ясувати, що Тимошенко відпочивала в готелі бізнесмена, члена ВО Свобода Ігоря Кривецкого.

Нагадаємо, раніше лідер ВО Батьківщина, народний депутат Юлія Тимошенко похвалилася мільйонними баришами – політик задекларувала різку зміну свого майнового стану.

Як наголошується в електронній декларації політика, 24 квітня 2020 року вона отримала 148 млн 345 тисяч гривень доходу. У документі зазначено, що задекларований дохід став компенсацією шкоди, заподіяної політичними репресіями 2011-2014 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти