Путло-фюрер готується прийняти Білорусь в рейх-експлуатацію

5 вересня 2020, 10:13оновлено 27 жовтня 2023, 16:31
Для Путіна Білорусь - стратегічний здобуток.
Путін, Лукашенко, Мінськ, саміт
Путіну потрібна Білорусь / Reuters

Людожери в Кремлі так вчепилися в святкування чужих перемог, що стає зрозуміло: вони готові почати нову війну. Їм потрібна глобальна колотнеча, в якій можна зірвати великий куш. Кілька війн локального значення вони вже ведуть, але їм мало - масштаб не той. І, поки яйцеголові експерти-політологи розповідають про слабкість путінської печери - мовляв, не потягне карлик фінансово велику бійню - він часу не гає, а набирає темп в справі возз'єднання з Білоруссю.

Для нього це - стратегічне придбання. По-перше, печерний Рейх отримає майже 10 млн рабів. Не секрет, що вимирання населення в Росії набуло загрозливих масштабів. Путін народжувати не вміє - він фахівець тільки в області вбивств, так само як і всі його подільники. Так що десяток мільйонів душ йому потрібні як свіжа кров.

читайте такожЛюдожер Путін занурив Росію в похмуре СередньовіччяПо-друге, Білорусь - це нові території з виходом до кордонів України, Польщі, Литви. У зв'язку з цим у агресора відкриваються нові горизонти на різних напрямках. Чому б не пред'явити територіальних претензій тій же Литві - наприклад, вимагати повернути Вільно, нинішній Вільнюс - або чому б не перевірити на міцність українців, підпаливши територію незалежної на Рівненському напрямку?

відео дня

Ах, як добре сидіти в бункері і рухати солдатиків, не побоюючись за власну дупу! Путло-фюрер в ідеальному становищі безнаказанного роздмухувача війни.

За наміченим планом, до середини вересня він підпише зі зрадником білоруського народу Лукашенком всі папери по здачі Білорусі в рейх-експлуатацію, після чого 22 вересня по відеозв'язку пред'явить світу остаточний виклик, оголосивши про створення агресивної Союзної держави - оновленого монстра, здатного створити велику і гостру головну біль для ніжних західних політиканів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти