США хочуть відправити своїх військових в Україну: резолюцію внесли до Конгресу

1 травня 2022, 19:36оновлено 1 травня 2022, 20:31
США можуть відправити своїх військових на допомогу ЗСУ. Відповідну резолюцію 1 травня внесли до Конгресу, повідомляє сайт Адама Кінзінгера.
США хочуть відправити своїх військових в Україну: резолюцію внесли до Конгресу
До Конгресу США внесли резолюцію щодо використання американської армії в Україні / колаж 24 каналу

США можуть відправити своїх військових на допомогу ЗСУ. Відповідну резолюцію 1 травня внесли до Конгресу, повідомляє сайт Адама Кінзінгера

Цю резолюцію вніс конгресмен-республіканець Адам Кінзінгер. Він зазначив, що американських військових слід відправити в Україну, якщо президент Росії Володимир Путін посилить війну.

"Документ передбачає дозвіл на використання військової сили для захисту союзників США у відповідь на сценарій, за яким Росія використовує хімічну, біологічну або ядерну зброю проти України",– йдеться в повідомленні.

відео дня

У тому випадку, якщо таку резолюцію схвалять, то США відправлять в Україну свою армію в тому випадку, якщо Росія використовує хімічну, біологічну або ядерну зброю.

читайте такожВстигни ткнути Путіна першим: як США вирішили перетворити Росію на ще одне Сомалі

Кінзінгер підкреслив, що ця резолюція стала червоною лінією для Кремля. Він зазначив, що США мають підтвердити, що підтримують людей, які прагнуть до свободи і твердо протистоять авторитаризму. Вашингтон має вжити заходів, аби зупинити вбивства і тортури мирних українців.

Нагадаємо, раніше німецький парламент, Бундестаг, більшістю голосів схвалив пропозиція про постачання зброї Україні - у тому числі і з важкого озброєння. Про це повідомляється в офіційному Комюніке.

586 депутатів підтримали відповідний запит, 100 проголосували проти, а семеро ‒ утрималися.

Прийняттю такого рішення, однак, передували годинні дебати. Зокрема, пропозицію надавати Україні важке озброєння підтримали партії правлячої коаліції та Опозиційного блоку ХДС/ХСС.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти